Yrityksissä on paljon liiketoimintaprosesseja. Ymmärtääksemme näitä prosesseja paremmin ja kehittääksemme niitä edelleen olemme perinteisesti haastatelleet prosessissa mukana olevia.

Tähän on tullut uusi vaihtoehto.

Se on Process Mining tai suomeksi prosessilouhinta.

Process Mining -työkalujen avulla voit tutkia prosesseja ja niissä käytettyjä liiketoimintasovelluksia, kuten ERP ja CRM. Tutkimuksen kohteena voi olla käyttäjien sovellusten käyttö, sovelluksissa oleva tieto sekä tiedon kulku koko prosessin aikana.

Näit saat yksityiskohtaisen käsityksen monimutkaisista liiketoimintaprosesseista. Prosessilouhintatyökalut tuottavat visuaalista tietoa, jonka avulla tiedät, mitä muuttaa, automatisoida ja miten se tehdään parhaiten – ja pystyt myös osoittamaan vaikutuksen.

UiPathin Process Mining -työkalu auttaa sinua tekemään tämän kaiken ja jättää arvailun pois prosessin automatisoinnista.

Käymme webinaarissa läpi:

  • Prosessilouhinta – mitä se tarkoittaa?
  • Miksi tehdä prosessilouhintaa?
  • Mihin prosessilouhinta sopii?
  • Miten louhintaa tehdään?
  • UiPath ja prosessilouhinta
  • Esimerkkejä & demo

Lopuksi vastaamme kysymyksiinne.

AJANKOHTA: torstaina 25.3. klo 9

Katso tallenne

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarin vetävät:

Markus Kujala, Presales Technical Consultant, UiPath

Antero Koho, RPA-asiantuntija, Sofor

Sami Eerola, Sales Director, Sofor