Kuinka monta kertaa oletkaan lukenut viime aikoina uutisia uusista tietomurroista tai ransomware-hyökkäyksistä?

Kysymys tänä päivänä ei enää ole, joutuuko organisaatio hyökkäyksen kohteeksi vai ei, vaan ennemminkin, milloin hyökkäyksen kohteeksi joudutaan.

Varmuuskopiointijärjestelmät menneiltä ajoilta eivät enää ole riittäviä nykypäivänä, sillä niitä ei ole suunniteltu torjumaan nykyaikaisia kyberhyökkäyksiä.

Tervetuloa mukaan webinaarimme, jossa käymme läpi parhaat käytännöt ja toimintatavat, joiden avulla voit suojata, havaita ja palauttaa datasi, myös mahdollisilta hyökkäyksiltä.

Datan fragmentoituminen, ympäristöjen siiloituminen ja monimutkaisuus ovat merkittäviä haasteita nykypäivän konesaleissa.

Nykyaikaiset ratkaisut eivät vain palauta tietojasi, vaan auttavat myös kehittämään parempia datanhallinnan strategioita. Voit analysoida ja hyödyntää tietojasi liiketoiminnan päätöksenteossa, mikä voi parantaa yrityksesi tehokkuutta ja tuottavuutta.

Kumppanimme Cohesity on johtava yritys datanhallinnassa ja auttaa organisaatioita hallitsemaan, suojaamaan, nopeuttamaan palautusprosesseja sekä parantamaan tietoturvaa. Cohesity mahdollistaa datamassojen ja työkuormien konsolidoinnin yhdelle alustalle yksinkertaistaen kokonaisuuden hallintaa.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Moderni varmistus ja palautus – miksi se on entistä tärkeämpää vuonna 2023?
  • Cohesityn esittely
  • Kenelle Cohesityn ratkaisut sopivat?
  • Miten lähdet liikkeelle?

AJANKOHTA: perjantaina 14.4. klo 9

Webinaari kestää noin 45 minuuttia.

Webinaari on avoin kaikille, jotka haluavat oppia lisää Cohesityn ratkaisuista datanhallinnan saralla.

Ilmoittaudu mukaan ja liity meidän kanssamme oppimaan lisää.

Kun rekisteröidyt, lähetämme webinaarilinkin sähköpostiisi. Kaikki ilmoittautuneet saavat myös webinaaritallenteen, joten voit kuunnella sen myöhemmin. Kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään osallistumaan livewebinaariin.

Webinaarin vetävät:

Juha Pentinpuro, Partner Development Manager, Arrow ECS Finland

Ismo Puuronen, Technical Sales Manager, Arrow ECS Finland

Helena Malinen, Myyntipäällikkö, Sofor