ERP-järjestelmien vahvuutena on niiden kyky hallita laajoja liiketoimintaprosesseja ja tietoa yhdessä paikassa. Ne tarjoavat vakioidut ratkaisut moniin yleisiin tehtäviin, kuten taloushallintoon, henkilöstöhallintoon ja varastonhallintaan.

Kuitenkin jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja sen tarpeet voivat vaihdella suuresti.

Tässä vaiheessa astuvat kuvaan uudet ratkaisut, kuten Low Code -ratkaisut ja Fast Track -ratkaisut. Näitä käytetään täydentämään ERP-järjestelmiä ja käsittelemään erityistarpeita tehokkaasti.

Low Code -ratkaisut mahdollistavat nopean sovelluskehityksen vähemmällä koodauksella. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä organisaatioille, jotka pyrkivät räätälöimään prosessejaan nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Ne tarjoavat joustavan tavan vastata markkinoiden vaatimuksiin ilman tarvetta syvälle ohjelmointiosaamiselle.

Fast Track -ratkaisut puolestaan yhdistettynä tekoälyyn mahdollistavat automaattisen datan vertailun ja analysoinnin, mikä nopeuttaa päätöksentekoa. Esimerkiksi älykkäät hinnoittelumallit optimoivat erilaisia marginaaleja ja vastaavat paremmin eri yksiköiden tarpeisiin.

Tämä näkökulma tuo mahdollisuuden harkita erilaisia tapoja tehdä asiat paremmin ja tehokkaammin. ERP-järjestelmiä täydentävien ratkaisujen hyödyntämistä kannattaa miettiä aina kun eteen tulee jonkin prosessin toimimattomuus tai manuaalisen työn suuri määrä.

Terveisin,

Petri

jutteluhetki kanssani

Kirjoittaja

Petri Salo

Avainasiakaspäällikkö

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *