Olen ajatellut kirjoittaa tämän ensimmäisen lyhyen blogin logistiikan, varaston ja tehdastoimintojen näkyvyydestä.

 

Kohtaan usein valmistavan teollisuuden asiakkaissa kokonaisnäkyvyyden puutteita. Kokonaisnäkyvyys voi liittyä raportointiin, yksittäisen tuotantolinjan tehokkuuteen tai logistiikan ja varastoinnin tiedon puutteisiin.

Valmiit Saas-pohjaiset järjestelmät eivät aina tue prosessia, joten me autamme ratkaisemaan puuttuvia ominaisuuksia.

Me kun olemme 31 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme parantamaan liiketoiminnan tehokkuutta, tarkkuutta ja kannattavuutta myös ohjelmistokehityksen keinoin. Nykyään tämä tarkoittaa myös Azure-palveluiden hyödyntämistä, kuten IoT, Analytiikka ja työkuormien suunnittelua.

Kun meillä kerta on laaja kokemus asiakkaidemme auttamisesta näiden haasteiden ratkaisemisessa ja olemme tehneet töitä erilaisten teollisuusyritysten kanssa ja auttaneet heitä kehittämään sovelluksia, jotka auttavat heitä seuraamaan tuotteiden ja raaka-aineiden kulkua, varastonhallintaa, toimitusketjun hallintaa ja paljon muuta, niin miten saisin kaikki lukijani tai edes osan miettimään meitä konsultoivana yhteistyökumppanina?

Meidän tavoitteenamme on aina ollut tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ohjelmistoratkaisuja, joilla havaitut puutteet ja toiminnallisuudet on saatu taklattua.

Aluksi on tietysti tärkeää ymmärtää teollisuusyrityksen tuotantoon liittyviä haasteita. Haasteet voivat sisältää vaikka käsityönä suoritettavia tehtäviä, aikaa vieviä manuaalisia prosesseja, henkilöstön ohjaamista ja valvontaa, tuotannon laadun seurantaa sekä huoltotoimien koordinointia.

Seuraavaksi keskittyisin suoraan siihen, miten vaikkapa räätälöity ohjelmistokehitys ratkaisee näitä haasteita.

Terveisin,

Petri

jutteluhetki kanssani

Kirjoittaja

Petri Salo

Avainasiakaspäällikkö

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *