Kun asiakas johtaa itse ohjelmistoprojektia, on houkuttelevaa luottaa omaan tiimiin ja sisäisiin resursseihin. Kuitenkin kokonaisen kehittäjätiimin hankkiminen ulkopuoliselta yritykseltä voi tarjota merkittäviä etuja.

Kehittäjätiimi osaksi projektiasi

Projektien suunnittelu on helppoa, sillä kehittäjätiimin kustannuksia voidaan ennustaa ja osaamista hankitaan joko pitkäksi ajaksi tai tietyin syklein.

Mitä asiakas saa tiimiltä?

Kokonainen kehittäjätiimi tuo mukanaan syvällistä teknistä osaamista ja ammattitaitoa. Tiimin jäsenet ovat erikoistuneet eri teknologioihin ja kehitysmenetelmiin, mikä mahdollistaa monipuolisen näkökulman projektiin. Heillä on myös käytännön kokemusta vastaavien projektien toteuttamisesta.

Kokonaisen kehittäjätiimin hankkiminen tuo mukanaan tehokkuutta ja nopeutta projektin etenemiseen. Tiimillä on jo valmiiksi olemassa olevat työkalut, prosessit ja projektinhallintakäytännöt, jotka auttavat heitä etenemään sujuvasti. Heillä on myös riittävä määrä resursseja ja kykyä aloittaa työ nopeasti, mikä lyhentää projektin kestoa ja tuo nopeampia tuloksia.

Kehittäjätiimillä on vankka kokemus laadunvarmistuksesta ja testauksesta. Heillä on käytössään testaustyökaluja ja -menetelmiä, joiden avulla he voivat varmistaa ohjelmiston tai sovelluksen laadun. Tiimi tunnistaa ja korjaa mahdolliset virheet tai puutteet ennen julkaisua.

Projektinhallinta ja yhteistyö: Kokonainen kehittäjätiimi tarjoaa projektinhallintaa ja -koordinaatiota. He pystyvät hallitsemaan resursseja, aikatauluja ja tehtäviä tehokkaasti.

Kokonaisen kehittäjätiimin hankkiminen tarjoaa myös jatkuvuutta ja teknistä tukea ohjelmiston tai sovelluksen julkaisun jälkeen. Tiimi auttaa ylläpitämään ja päivittämään ohjelmistoa tai sovellusta sen elinkaaren aikana.

 

Terveisin,

Petri

jutteluhetki kanssani

Kirjoittaja

Petri Salo

Avainasiakaspäällikkö

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *