Webinaari 18.4: Outokumpu sai uutta näkökulmaa työturvallisuusjohtamiseen tekoälyn avulla

12.03.2018

Tule mukaan ilmaiseen webinaariimme

Outokumpu sai uutta näkökulmaa työturvallisuusjohtamiseen tekoälyn avulla

Terveys ja turvallisuus ovat Outokummulle tärkeitä, ja konsernin johto on vakaasti sitoutunut parantamaan turvallisuutta entisestään. Ympäristön täytyy olla turvallinen niin Outokummun työntekijöille kuin alihankkijoille ja vierailijoille Outokummun tuotantolaitoksissa ja toimitiloissa.

Yhä turvallisempaan työympäristöön pyritään monin keinoin. Uusimpana aluevaltauksena on työturvallisuuden datan mallintaminen tekoälyn keinoin. Sen avulla päästään muun muassa porautumaan yhä yksityiskohtaisempiin ongelmakohtiin työpaikalla.

Tämä hanke toteutettiin Soforin, Outokummun ja SSAB:n yhteistyönä Business Finlandin (ent. Tekes) rahoittamassa tekoäly-ohjelmassa.

Tässä webinaarissa käymme läpi:

  • Yleisesti työturvallisuudesta Outokummussa
  • Miten Outokumpu johtaa työturvallisuutta tiedolla?
  • Miten hanke paransi nykyistä tiedon hyödyntämistä
  • Mitä mahdollisuuksia Outokumpu näkee teköälyn hyödyntämisessä turvallisuusjohtamisessa
  • Esimerkkejä löydöksistä

AJANKOHTA: keskiviikkona 18.4 klo 9.00

Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan live-webinaariin.

KUUNTELE WEBINAARIN TALLENNE

Osallistumalla tähän verkkokoulutukseen sallit, että kirjaamme tarvittaessa ajankohdan, aiheen ja osallistumisesi asiakastietojärjestelmäämme. Voit erikseen pyytää tämän rekisterimerkinnän poistamista lähettämällä pyynnön koulutuksen järjestäjälle. GoToWebinar-palveluntarjoaja LogMeIn Inc. kerää henkilörekisteritietoina samat tiedot oman palvelunsa asiakasrekisteriinsä. Sofor ei voi toimia sen rekisterinpitäjänä, koska se ei ole GDPR-asetuksen eikä Suomen henkilötietolain mukainen järjestelmä.

Asiantuntijoina:
Susanna Saari, Työturvallisuuspäällikkö, Outokumpu
Kirsti Laurila, Head of Analytics, Sofor
Seppo Salo, Director, Business Development, Sofor