Prosessityöpaja

Tehosta liiketoimintaasi ketterästi

Yritysten toimintatavat kaipaavat jatkuvasti hiomista ja parantamista.

Kaipaatko sinä tehostamista toimintatapoihisi? Tavoitteletko kenties kustannusten tai virheiden määrän vähentämistä, asiakaskokemuksen parantamista tai tuottavuuden kasvua? Vai haluatko luoda kokonaan uusia palveluita digitalisaation avulla, mutta aloittaminen tuntuu hankalalta?

Näppärimmin saavutat tavoitteesi yhdessä kokeneen ammattilaisen kanssa. Olemme toteuttaneet yli 2000 projektia – määrittelystä toteutukseen. Voit tutustua asiakasprojekteihimme referenssit-sivulla.

Tapamme parantaa prosesseja on selkeästi etenevä, rakenteellinen prosessityöpaja. Parhaat tehot työpajasta saadaan, kun poraudutaan tarkasti kohdennettuun kipupisteeseen.

Työpaja etenee seuraavissa vaiheissa:

Valmistautuminen työpajaan

Konsulttimme tutustuu toimittamaasi materiaaliin työpajan kohteena olevasta prosessista. Ennen työpajaa pidämme kanssasi vielä erillisen valmistelukeskustelun ja toimitamme sinulle ennakkoon työpajan agendan. Näin takaamme työpajan tehokkuuden.

Työpaja

Työpajassa prosessi käydään lävitse konsulttimme johdolla. Kokemuksemme mukaan työpaja sujuu tehokkaasti, kun siihen osallistuu noin 3-5 asiakkaan edustajaa. Mukana olevien henkilöiden tulee tuntea kohteena oleva prosessi ja liiketoiminnan tarpeet. Paras tulos saavutetaan, kun työpajan aikana pystytään tekemään tarvittavia liiketoimintapäätöksiä.

Raportti

Työpajan tuloksena syntyy raportti, jossa kuvataan tavoiteprosessi sovitussa laajuudessa, tunnistetut kipupisteet riippuvuuksineen ja tarvittavine toimenpiteineen. Lisäksi se sisältää ehdotuksen toteutuksen aikataulusta ja –järjestyksestä liiketoimintarpeet huomioiden sekä ehdotuksen uuden tavoiteprosessin tuloksellisuuden mittaamiseksi.

Prosessityöpajan jälkeen autamme myös toteutuksessa.

HYÖDYT

Konkreettista hyötyä liiketoiminnalle

Käännämme tulokset liiketoiminnalle ymmärrettävään muotoon ja autamme hankkeen toteuttamisessa.

Toteutettavia tuloksia

Sen minkä ehdotamme toteutamme. Saat ratkaisun, joka on turvallisesti toteuttavissa.

Priorisoitu tehostamissuunnitelma

Tunnistetut tehostamistarpeet on priorisoitu ja aikataulutettu liiketoiminta tarpeidesi mukaisesti. 

Prosessin tavoitetila ja sen mittaristo

Tavoiteprosessi kuvataan sovitusti. Samalla sovitaan prosessin mittaamiseen tarvittavat tunnusluvut ja niiden tavoitearvot sekä päätetään näiden seuranta-aikataulut.

Turvallinen ja riskitön tapa toimittaa

Kehitystarpeet ositetaan selkeisiin kokonaisuuksiin. Tuloksena syntyy hallittavat ja riskittömät toimitukset ja käyttöönotot.

BLOGIT JA TAPAHTUMAT

Hyödynnä 20 vuoden kokemustani valmistavasta teollisuudesta. Takanani on yli 60 asiakasprojektia. Osaan todennetusti liittää liiketoiminnan ja tietotekniset tarpeet yhteen. Sertifoituna Scrum Masterina osaan pilkkoa hankkeesi turvallisiin ja ymmärrettäviin kokonaisuuksiin.

Pertti Makkonen | Business Manager, Toimintamallien optimointi