Sovellus- ja datamigraatiot

Hyvällä suunnittelulla ja tarkalla toteutuksella riskittömästi parempaan sovellusten hyödyntämiseen

Oletteko tehneet päätöksen siirtyä uuteen järjestelmään, mutta haluatte hyödyntää kertynyttä tarpeellista tietoa myös jatkossa?

Soforin avulla pystytte toteuttamaan strategiaanne kuuluvat modernisointi- ja tehostamistoimenpiteet kustannustehokkaasti ja riskittömästi liiketoiminnalle. Varmistamme kertyneen liiketoimintatiedon jatkuvuuden järjestelmän vaihdossa.

Meillä on tähän tarvittava osaaminen, kokemus, työkalut sekä todennetut prosessit.

Siirtymävaiheessa tuemme erilaisia tarpeitanne:

Kertyneen tiedon arkistointi ja hyödyntäminen

Tietojen arkistoinnissa olemassa oleva tieto siirretään uuteen tietovarastoon. Tämä mahdollistaa tarvittavan tiedon säilyttämisen halutun ajan sekä tiedon hyödyntämisen sitä tarvitseville henkilöille.

Tiedon siirto jatkokäyttöä varten sellaisenaan valittuun kohdejärjestelmään

Lähdejärjestelmän tarvittavat tiedot migroidaan kohdejärjestelmän vaatimaan muotoon, jolloin tietoja voidaan hyödyntää uudessa järjestelmässä sellaisenaan.

Sovellusten uudistaminen ja olemassa olevan tiedon hyödyntäminen ja muokkaaminen vastaamaan uusia tarpeita

Käytössä olevien järjestelmien modernisointi liiketoiminnan vaatimusten mukaiseksi on vaihtoehtoinen, kustannustehokas tapa jatkaa tehtyjen investointien elinkaarta.

Sovelluksen ylläpidon siirto Soforille SaaS-palveluun

Voit jatkaa sovellusten elinkaarta SaaS-palveluna. Palveluumme kuuluu myös sovellustuki ja muutoshallinta, joiden avulla huolehditaan paitsi sovellusten käytettävyydestä, myös niiden muutoksista ja kehittämisestä liiketoiminnan muuttuvia tarpeita vastaaviksi.

Erityisosaaminen

  • Osaamme todistettavasti kääntää asiakkaan liiketoimintatarpeet moderneiksi tietotekniseksi ratkaisuksi, joita myös ylläpidämme. Meillä on yli 2000 ohjelmistoprojektin kokemus.
  • Vankka osaaminen migraatio-projekteista suunnittelusta toteutukseen eri järjestelmien välillä, mm. IBM Notes to SQL, SQL to SharePoint tai eri relaatiotietokantojen välillä.

HYÖDYT

Vapautat resurssejasi

Voit ajaa oman ympäristösi alas, jolloin sinun ei tarvitse sitoa laitteistoon pääomaa, etkä tarvitse omia henkilö- tai käyttöympäristöresursseja.

Hyödynnä tehokkaasti olemassa oleva tieto

Liiketoiminnalle oleellinen tieto voidaan arkistoida, sitä voidaan käyttää sellaisenaan uudessa kohdejärjestelmässä tai sitä voidaan muokata tarpeen mukaan.

Riskittömästi ja kustannustehokkaasti uuteen osaavan kumppanin kanssa

Osaavan kumppanin löytämisellä on migraatioprojektien läpiviennissä tärkeä merkitys. Kun liiketoiminnan jatkuminen on kiinni IT-järjestelmästä, sen toimivuudesta ei voida tinkiä edes siirtymävaiheessa.

REFERENSSIT

BLOGIT JA TAPAHTUMAT

Meillä on kokemusta yli 1500 tietokannan migraatiosta. Tiedämme mitä teemme.

Pertti Makkonen | Business Manager, Toimintamallien optimointi