Tilannekuva

Reaaliaikainen tilannekuva palveluiden ja operatiivisten järjestelmien tilaan

Tilannekuva-palvelun avulla on mahdollista seurata reaaliaikaisesti, yhdessä kootussa näkymässä yrityksen tietotekniikkapalveluiden toimintaa. Palveluun voi helposti liittää osaksi myös muita teknisiä järjestelmiä, kuten automaatio- tai kiinteistöjärjestelmät. Näin se antaa kokonaiskuvan myös laitetiloista ja siellä sijaitsevien laitteiden tilanteesta.

iot_small

Vaivaton IoT-ratkaisu
Palvelun avulla toteutat myös IoT-ratkaisuja. Esimerkkinä pienimuotoinen elintarviketuotanto: tuotantoprosessia voi valvoa ja ohjata etänä. Mittaus- ja hälytystieto tallennetaan mahdollista myöhempää kehitys- ja todentamistarvetta varten.

HYÖDYT

Seuraa reaaliaikaisesti, yhdessä kootussa näkymässä yrityksen tietotekniikkapalveluiden ja muiden teknisten järjestelmien tilaa.

Proaktiivinen valvonta

Kyky reagoida poikkeamiin jo ennen kuin ne tuottavat ongelmia ja aiheuttavat menetyksiä

Kokonaiskuva yhdellä näytöllä

Kokonaiskuva liiketoimintakriittisten prosessien ja resurssien, tilasta yhdellä näytöllä

Resurssien tehokas käyttö

Oikea-aikaiset investoinnit ja hankinnat, kun tiedetään ajantasainen ympäristön suorituskykytilanne

SaaS-palvelumalli

Asiakas saa palvelun käyttöönsä ilman etukäteisinvestointeja ja koulutustarpeita.

HelpDesk tukenasi

Voit halutessasi ohjata poikkeamatiedot Soforin palvelukeskuksen vastuulle. Vastaamme puolestasi vikatilanteiden ohjauksesta. Voit seurata palvelumme laatua eDeskin kautta.

BLOGIT JA TAPAHTUMAT

Tilannekuva-palvelun avulla on mahdollista seurata reaaliaikaisesti, yhdessä kootussa näkymässä yrityksen tietotekniikkapalveluiden ja muiden teknisten järjestelmien tilaa. Palvelun voi helposti liittää osaksi erilaisia järjestelmiä, esimerkiksi osaksi automaatio- tai kiinteistöjärjestelmää, jolloin se antaa kokonaiskuvan laitetiloista ja laitteiden tilanteesta.

Sami Eerola | Business Manager, Tiedolla johtaminen