Operatiivinen analytiikka

Oikealla tiedolla teet oikeita päätöksiä

Päätöksenteko on helpompaa, kun käytössäsi on oleellinen ja ajantasainen tieto.

Raportointi luo sinulle yksinkertaisen ja selkeän kuvan liiketoiminnastasi ja sen eri osien tilasta. Oleellinen tieto muodostuu yhdistämällä tärkeät tietolähteet ja visualisoimalla niiden vaikutukset liiketoimintaan.

Palvelu mahdollistaa faktoihin perustuvan päätöksenteon ilman useiden erillisten raporttien läpikahlaamista ja yhdistelemistä.

Mahdollistamme eri kohderyhmien palvelemisen, kuten taloushallinnon, myynnin tai tuotannon, esittäen heille tärkeää tietoa johtamista varten. Tietoa voi tuottaa myös eri henkilörooleille jokaisen yksilöllisen raportointitarpeen mukaan.

Raporttien tieto päivittyy taustalla automaattisesti halutulla aikajaksolla ja näin yritys säästää paljon työaikaa rutiineista.

Keskeisiä tunnuslukuja on helppo tarkastella myös mobiilisti.

HYÖDYT

Palveluratkaisu liiketoiminnan seurattavuuden ja ennustettavuuden helpottamiseen sekä tiedolla johtamiseen.

Päätöksenteko nopeutuu

Merkityksellinen tieto on jatkuvasta saatavilla. Näin on mahdollista havaita nopeasti liiketoiminnan reaaliaikainen tila ja sen muutokset.

Syntyy uusi analysointikyky

Uusilla tietojen yhdistelmillä päästään arvioimaan liiketoimintaa uudella tavalla.

Automatisoitu raporttien muodostaminen säästää aikaa

Tietoja ei tarvitse kerätä eri tietolähteistä, eikä päivittää niitä manuaalisesti.

Täydentämään olemassa olevaa ratkaisua

Parannamme asiakkaiden olemassa olevia johtamis- ja raportointiratkaisuja liittämällä niihin uutta tietoa integrointien ja tietomallinnuksien avulla.

Mobiiliraportit

Raportit ovat käytettävissä mobiilisti laitteessa kuin laitteessa.

Roolipohjaiset näkymät oleelliseen tietoon

Raporteilla voidaan palvella eri kohderyhmiä, kuten taloushallintoa, myyntiä tai tuotantoa esittäen heille tärkeää tietoa johtamista varten. Raportteja voi tuottaa myös eri henkilörooleille jokaisen yksilöllisen raportointitarpeen mukaan.

REFERENSSIT

MATERIAALI

BLOGIT JA TAPAHTUMAT

Väitetään että, jopa 60% yrityksistä ei käytä tietoa systemaattisesti johtamisen tukena. Pienikin tiedon käytön tehostaminen tuottaa yritykselle lisää liikevaihtoa ja kannattavuutta. Onko sinulla varaa olla hyödyntämättä tietoa toiminnassasi?

Sami Eerola | Business Manager, Tiedolla johtaminen