Tekoäly ja robotiikka

Ennakoivaa älykkyyttä liiketoimintasi kehittämiseen.

Miksi Sofor?

Mitä teemme?

Autamme sinua jalostamaan datasta tietoa, jotta ohjaat liiketoimintaa ja päätöksentekoasi tehokkaammin tekoälyn ja analytiikan keinoin.

Miksi teemme?

Onko sinulle kertynyt liiketoiminnastasi paljon erilaista tietoa, mutta et tiedä, mitä tehdä sille tai miten hyödyntää sitä osana liiketoimintaa? Tai saatko lukemattomia tilauksia, asiakaspalautteita tai huoltopyyntöjä päivässä, viikossa tai kuukaudessa, mutta et ehdi lukemaan niitä kaikkia?

Tietoa käsittelevät kaikki, mutta Soforin ratkaisuissa yhdistyvät tavanomaiset tiedot usein alihyödynnettyihin vapaamuotoisiin tietoihin – joita ovat käytännössä kaikki tietojärjestelmiin kertyneet ihmisten kirjoittamat tekstit. Tekoälyn tarkoitus on tehdä manuaaliset vaiheet puolestasi, jotta sinä voit keskittyä siihen tärkeimpään eli liiketoiminnan kehittämiseen.

Kehittynyt analytiikka ja havainnolliset visualisoinnit tekoälyllä rikastettuna auttavat sinua näkemään liiketoimintasi tilan ja ennakoimaan mihin se on menossa, jotta sinä voit keskittyä ohjaamaan toimintaa. Autamme sinua mm. lyhentämään liiketoimintatietojen saantiajat minimiin, koska tekoäly auttaa vähentämään manuaalista työtä ja tukee rutiinitehtäviä, ja mikä olennaista, Soforin mallissa ennen kaikkea osana olemassaolevia järjestelmiäsi.

Etkö ole varma miten voimme auttaa sinua? Erikoisjoukkomme ovat valmiina valitsemaan sopivat välineet ja ratkaisut, joilla datapääomasi laitetaan töihin.

sofor

LÖYDÄ OLEELLINEN TIETO

Tuomme analyyttisiä ja älykkäitä välineitä liiketoiminnan parantamis- ja tehostamiskohteiden löytämiseksi.

sofor

KESKITY IHMISÄLYN KÄYTTÖÖN

Tekoälymme jalostaa datasta tietoa, jonka avulla voit keskittyä oikeasti merkityksellisiin töihin.

sofor

LAITA DATAPÄÄOMA TÖIHIN

Autamme sinua saamaan kaiken irti järjestelmiisi kertyneestä datasta ja siinä piilevästä tiedosta.

Palvelut

Tekoälykartta

Kartoitamme tekoälyn tarjoamat hyödyt ja mahdollisuudet liiketoiminnallesi

 • Turvallinen polku tekoälyn hyödyntämiseen
 • Sinun polkusi piirretään sinun tarpeistasi
 • Tiedät, mihin tekoälyä kannattaa käyttää ja mihin ei

Haluaisitko ottaa tekoälyä käyttöön, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Soforin avulla pääset kartalle tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista sinun liiketoiminnallesi.

Tekoälykarttasi piirretään dataoppaidemme kanssa. Liiketoimintaympäristösi ja – tavoitteesi huomioidaan ja tekoälyn tarvitsema data tunnistetaan.

Meidän kanssamme et eksy metsään.

#aistrategia #datascience

Tekoälykompassi

Ensimmäiset askeleet tekoälyn hyödyntämiseen – kanssamme et eksy!

 • Nopea tekoälyn testaus liiketoiminnassa
 • Konkreettinen osoitus tekoälyn hyödystä
 • Osoitamme datasi piilevän arvon

Oletko jo kartalla tekoälyn mahdollisuuksista, mutta et ole vielä ottanut ensimmäistä askelta? Soforin kanssa pysyt polulla oikealla.

Tekoälyn soveltaminen on turvallista aloittaa tarkasti rajatulla ja sinun tarpeisiisi kohdennetulla hankkeella. Lähtöpiste on yrityksesi olemassaoleva data, ja siitä rakennamme yhdessä tekoälyn kiihdyttämiä, havainnollisia ja liiketoimintaasi hyödyntäviä näkökulmia.

Yrityksessäsi on varmasti dataa, jota ei täysin hyödynnetä – laitamme datapääomasi töihin!

#PoC #datascience

Kehittynyt analytiikka

Saat apuvälineitä liiketoiminnan parantamis- ja tehostamiskohteiden löytämiseen

 • Rikastamme dataa tekoälyllä, poistamme rutiineja ja manuaalista työtä datan käsittelystä
 • Jalostamme datasta tietoa liiketoiminnan tueksi
 • Päätöksentekosi tueksi oleelliset tiedot havainnollisesti ja ennakoivasti

Päätöksenteko on helpompaa, kun käytössäsi on oleellinen ja ajantasainen tieto kaikista tärkeistä tietolähteistä.

Kehittyneen analytiikan avulla saat yksinkertaisen ja selkeän kuvan liiketoiminnastasi ja sen eri osien tilasta. Oleellinen tieto muodostuu tiivistämällä datan tunnusluvuiksi ja visualisoimalla niiden vaikutukset liiketoimintaan.

#PowerBI #analytiikka #KPI #dashboard

Robotiikka ja hyperautomaatio

Ohjelmistorobotiikkaa tekoälyn rikastamana

 • Älykästä toistuvan työn automatisointia
 • Ennakoivaa ja luotettavampaa datan laadun parantamista
 • Keskitä henkilöstön työ vaativiin tehtäviin, vähennä rutiinitehtäviä

Ohjelmistorobotiikka on tätä päivää, mutta hyperautomaatio on tulevaisuutta. Se on tekoälyn rikastamaa robotiikkaa, joka dynaamisesti sopeutuu muutoksiin ympäristössä. Hyperautomaatiossa ohjelmistorobottia ohjaa tieto, jota tekoälymallit tuottavat datan perusteella.

Hyperautomaatio tekee ohjelmistorobotiikasta entistä fiksumpaa. Se siis tarkoittaa liiketoiminnassasi entistä vähemmän rutiinityötä. Lähde kanssamme älykkäiden ohjelmistorobottien maailmaan!

#hyperautomation

AI SaaS – and beyond!

Ennakoivaa älykkyyttä olemassaoleviin järjestelmiin

 • Tekoäly palveluna – et osta uutta järjestelmää
 • Tekoäly vähentää manuaalista työtä
 • Tekoäly tukee ja tehostaa operatiivista toimintaa

AI SaaS tuo tekoälyä käyttämääsi järjestelmään. Tekoälyn tuottama tieto integroidaan ohjaamaan ja tukemaan olemassaolevien tietojärjestelmien prosesseja.

Suurin osa vapaamuotoisesta tekstistä jää hyödyntämättä. AI SaaS -ratkaisumme löytää ja oppii merkityksiä ja ilmiöitä myös tekstimuotoisesta datasta.

Ratkaisuamme on jo hyödynnetty esimerkiksi asiakaspalautteiden, työturvallisuusilmoitusten ja huoltokutsujen automaattiseen käsittelyyn.

#koneoppiminen #NLP #integraatio #rocketscience

”Olimme pitkään hakeneet tapaa hyödyntää tekoälyä omassa arjessamme. Soforin analytiikkatyöpaja-konsepti oli meille helpoin tapa siirtyä sanoista tekoihin. Työturvallisuusdatan hyödyntäminen oli todella vaivatonta ja helppoa. Samalla saimme paljon ymmärrystä siitä, mihin muuhun AI SaaS -ratkaisua voisi soveltaa.”

TERO VIRTAINLAHTI, IT Operations Manager, BE Group

Lue kuinka autoimme BE Groupia

Tekoäly, kehittynyt analytiikka ja avoin data

Teimme Helsingin kaupungin avoin data -palvelusta kaupunkilaisten palautteiden analysointia: tekoäly luokittelee palautetekstit automaattisesti ja ajantasaisesti, ja tulokset esitellään havainnollisesti monesta eri näkökulmasta. Katso vaikka kotikaupunginosasi palautteet!

Voisiko Sofor auttaa teitä?

Soforin erikoisjoukot ovat valmiina sinua varten. Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka rakennamme toimivan kokonaisuuden juuri teille!

Sami Eerola

Myyntijohtaja