Sofor luo edelläkävijänä älykkäitä työympäristöjä ja vastuullisempaa liiketoimintaa. Me olemme ne taustajoukot, jotka takaavat asiakkaidemme toimintatapojen ja prosessien kehityksen aina sovellusten tehokkaammasta hyödyntämisestä tiedon integraatioihin ja analysointiin tarkasti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Tule joukkoomme järjestelmäasiantuntijaksi.

Haemme useampia järjestelmäasiantuntijoita kasvaneiden asiakastarpeiden johdosta. Avoimet tehtävät kohdistuvat mm. työpöytä- ja sovellusvirtualisointi-, backup-, tietokanta- sekä hybridipilvi tarpeisiin.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta vahvaa, käytännön työssä hankittua osaamista ja kokemusta joidenkin seuraavien järjestelmien määrittely-, tuki- ja hallintatehtävistä.

Ratkaisumme perustuvat seuraaviin tekniikoihin – toivommekin sinulta löytyvän osaamista ja kokemusta ainakin muutamasta:

  • Citrix
  • Commvault
  • Cohesity
  • Nutanix
  • VMware
  • M365
  • Azure (mm. AZ104, DP-203)

Työskentely turvakriittisten IT-ympäristöjen parissa voi edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä.

Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia, mittaamme sitä säännöllisesti ja olemme saaneetkin hyvää palautetta toiminnastamme. Toivommekin sinulta löytyvän asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa asiakkaidemme kanssa toimiessasi.

Soforilla on toimistot Helsingissä, Kauhavalla, Tampereella, Vaasassa ja Turussa – toimintatapamme ja työkalumme tukevat kuitenkin hyvin etätyöskentelyä.

Sofor työpaikkana

Olemme erikoisjoukko, joka suorittaa vaivihkaa alan vaativimmat tehtävät täsmällisesti, joustavasti ja tinkimättömällä asenteella –  (katso video muutamasta tiimin jäsenestä). Tekemämme työ näkyy ja vaikuttaa, vaikka me emme näkyisikään.

Saamme olla maailman parhaiden yritysten ja Suomen julkisen sektorin toimijoiden kumppani, tutustu referensseihimme täällä.

Työaikamme ovat joustavat. Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme kattavat terveydenhuollon palvelut ja vakuutukset 24/7 sekä harrastuksia tukevan ePassi-palvelun.

Tulemme lähiaikoina viestimään tehtävistä enemmän. Jos haluat uusia haasteita globaalia toimintaa tekevässä kotimaisessa ja työkaverista välittävässä organisaatiossa, tämä on sinun paikkasi.

Rekrytointia hoitaa puolestamme Jouni Kantonen, puhelin 050 364 3010 tai jouni.kantonen@datoil.com. Ota Jouniin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai lähettää hakemuksen.

Haku on auki siihen saakka, kunnes löydämme sopivat osaajat. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jouni Kantonen

Senior Consultant