Tule luotettavaan, kotimaiseen yli 30 vuotta toimineeseen IT-taloon rakentamaan asiakkaidemme liiketoiminnan edellytyksiä. Tuotamme virtualisointi- ja konesalipalveluita pienille ja suurille yrityksille.

Toimistomme ovat Kauhavalla, Vaasassa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Tarjoamme myös erittäin kattavan etätyömahdollisuuden.

Haemme joukkoomme myyjäksi henkilöä, jolla on hyvä tietämys jostain seuraavista tekniikoista – Nutanix, Citrix, Azure. Voit olla myyjänä urasi alussa tai haluat siirtyä tekniikasta myynnin pariin. Tässä tehtävässä pääset luomaan asiakkaillemme infraratkaisuja ja toteuttamaan infrapalveluidemme kasvutavoitteita.

 

Tehtäväsi kuvaus

Sinulla on ymmärrystä infrapalveluista, mutta haluat nyt luoda oman myynnillisen menestystarinasi kasvuorganisaatiossa. Saat itselleni kasvutavoitteet, joiden saavuttaminen on mahdollista. Osaat soveltaa osaamistasi ja luot ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Sinulla on aito halu parantaa asiakkaittesi toimintaa.

Tehtävässä ja Soforilla menestyminen edellyttää jatkuvaa uusien teknologisten ratkaisuiden opettelemista, tarjoammekin sinulle säännöllistä koulutusta osaamisen kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Olet luonteeltasi systemaattinen, aktiivinen ja pitkäjänteinen. Olet hyvä kuuntelija, et pelkää puhelimen käyttämistä ja tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat kyvyn yksinkertaistaa monimutkaiset asiat ja viestit ne sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Soforilla työskentely edellyttää sinulta kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana tiivistä tiimiä. Haastavat asiakasratkaisut edellyttävät hyviä organisointi- ja yhteistyökykyä useiden tahojen ja kumppaneiden kanssa. Saat asioita tapahtumaan ja haluat ottaa vastuun tuloksesta. Osaat vaatia paljon niin itseltäsi, edustamaltasi liiketoiminnalta kuin työkavereiltasi.

Työpisteesi sijaitsee jollain Soforin toimipisteistä.

 

Tuleva työpaikkasi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä, jolla on hyvät ja pitkäaikaiset asiakkaat sekä upean tiimin, jossa yhteistyö toimii. Tehtävänkuvauksesi ja vastuualueesi ovat selkeät. Kanssamme opit uutta, kehityt ja kasvat ammatillisesti. Pidämme huolta työntekijöistämme – tarjoamme kattavat terveydenhuollon palvelut ja vakuutukset sekä harrastuksia tukevan ePassi-palvelun.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@sofor.fi otsikolla ”Tekninen myyntipäällikkö”. Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Sales Director Sami Eerola numerosta 050 384 3318.

Haku on auki siihen saakka, kunnes löydämme sopivan osaajan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.