Sofor luo edelläkävijänä älykkäitä työympäristöjä ja vastuullisempaa liiketoimintaa. Me olemme ne taustajoukot, jotka takaavat asiakkaidemme toimintatapojen ja prosessien kehityksen aina sovellusten tehokkaammasta hyödyntämisestä tiedon integraatioihin ja analysointiin tarkasti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Oletko sinä etsimämme sovellusarkkitehti?

Vastaat työssäsi yhdessä muun Sovellus-tiimin kanssa sovellusratkaisuista ja määrittelyistä myynti-, asiakas- ja tuotekehitysprojekteissa. Osaat luoda tarvittavat ratkaisukuvaukset.

Toivomme, että sinulla on jo aiemmin kertynyttä kokemusta sovelluskehityksestä, olet ollut myynnin tukena ja luomassa asiakkaan ongelmiin ratkaisuja. Olet valmis ottamaan askeleen kohti vastuullisempaa tehtävää. Olet innokas pohtimaan ja suunnittelemaan tapoja, joilla sovellukset parhaiten palvelevat käyttäjää. Seuraavat työkalut ja termit ovat sinulle tuttuja: Java, JavaScript, Angular, Spring, HTML5, CSS3 ja SQL. Voit myös täydentää työkalupakkiamme omalla osaamisellasi.

Sinulla on kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Tiimissämme yhteistyö on avainsana, mutta osaat lisäksi toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa asiakkaidemme kanssa toimiessasi.

Katsomme eduksi Microsoft-sertifioinnit ja .NET-osaamisen. Voit myös jatkossa suorittaa sertifiointeja – kanssamme opit uutta, kehityt ja kasvat ammatillisesti. Kokemus erilaisista ympäristöistä nopeuttaa tehtävän haltuunottoa, kuten Azure tai On-premise. Erilaisten projektinhallintamenetelmien, kuten Scrum ja ITIL-käytäntöjen tuntemus helpottaa tehtävän hoitamista. DevOps-toimintamalli ei ole sinulle vieras.

Pääset tekemään töitä vastuullisten ja hyvien organisaatioiden kanssa, tutustu referensseihimme täällä.

Sofor työpaikkana

Olemme erikoisjoukko, joka suorittaa vaivihkaa alan vaativimmat tehtävät täsmällisesti, joustavasti ja tinkimättömällä asenteella (katso video muutamasta tiimin jäsenestä). Tekemämme työ näkyy ja vaikuttaa, vaikka me emme näkyisikään.

Saamme olla maailman parhaiden yritysten ja Suomen julkisen sektorin toimijoiden kumppani – yhteistyö heidän kanssaan voi edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä.

Työpisteesi voi sijaita, missä Soforin viidessä toimipaikassa (Kauhava, Vaasa, Helsinki, Tampere, Turku) tahansa. Toimintatapamme ja työkalumme tukevat hyvin etätyöskentelyä.

Työaikamme ovat joustavat. Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme kattavat terveydenhuollon palvelut ja vakuutukset 24/7 sekä harrastuksia tukevan ePassi-palvelun.

Jäikö kysymyksiä? Sovellus-tiimin vetäjä Pertti Makkonen kertoo sinulle lisää, p. 050 384 3384, pertti.makkonen@sofor.fi tai operatiivinen johtaja Mikko Annala p. 050 384 3235, mikko.annala@sofor.fi.

Hae mukaan joukkoomme! Käymme läpi hakemuksia koko prosessin ajan. Haku on auki siihen saakka, kunnes löydämme sopivan osaajan. Työ alkaa aikaisintaan huhtikuun alusta lähtien tai sopimuksen mukaan.

Hae tästä.