Saavutimme Microsoft Gold-tason sekä Data Platform että Windows and Devices –alueilla sekä Silver-tason Data Analytics-alueella.

Kiitos kuuluu osaavalle tiimillemme ja asiakkaillemme: taso edellyttää vankkaa teknistä ja myynnillistä osaamista sekä asiakasreferenssejä.

Sertifioituna Microsoft-ratkaisujen tarjoajana pystymme vastaamaan asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin ja löytämään niihin tarvittavat ratkaisut. Näin autamme asiakkaitamme olemaan entistä ketterämpiä ja tehokkaampia.

Datan tehokkaampi hyödyntäminen on kysymys, johon useat yritykset ja organisaatiot etsivät ratkaisua. Microsoftin & PWC:n tutkimuksen mukaan tällä hetkellä vain 12 % haastatelluista yrityksistä koki hyödyntävänsä asiakasdataa tehokkaasti.

”Analytiikassa sekä data-alustan että tiedon analysoinnin mahdollistavien työkalujen tulee olla kunnossa, jotta voimme tuottaa laadukkaita analytiikkaratkaisuja asiakkaillemme. Näin pystymme rakentamaan yhä älykkäämpiä ratkaisuja datan hyödyntämiseen asiakkaan liiketoiminnan muuttuessa ja kehittyessä”, kertoo Soforin Kirsti Laurila, Head of Analytics.

”Asiakkaat tarvitsevat osaavia kumppaneita analytiikkaratkaisuiden toteuttamiseen. Sofor on tehnyt todella hienoja ratkaisuita, joilla yritykset ovat löytäneet aivan uudenlaista liiketoimintaa. Soforin analytiikkaosaaminen yhdistettynä prosessiosaamiseen on ainutlaatuista Suomessa. Paljon onnea Soforille Gold-tason saavuttamisesta.”, onnittelee Microsoftin Jussi Tolvanen, johtaja, Kumppaniliiketoiminta ja pienet & keskisuuret asiakkaat.