Sofor luo edelläkävijänä älykkäitä työympäristöjä ja vastuullisempaa liiketoimintaa. Me olemme ne näkymättömät taustajoukot, jotka takaavat asiakkaillemme toimintatapojen ja prosessien kehityksen aina sovellusten tehokkaammasta hyödyntämisestä tiedon integraatioihin ja analysointiin tarkasti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Oletko sinä etsimämme tekninen palvelupäällikkö?

Vastaat tehtävässäsi nimetyistä asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Saat tueksesi osaavan organisaation.

Palvelupäällikkönä varmistat, että palvelu toimii sopimuksen ja palvelulupauksen mukaisesti ja tuottaa asiakkaalle vakaan toimintaympäristön. Rakennat, ylläpidät ja kehität asiakassuhdetta ja asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti. Tunnistat muutos- ja uudistamistarpeita ja reagoit niihin riittävällä nopeudella tarjoamalla asiakkaalle parhaiten sopivat tavat muutoksien toteuttamiseksi. Tuet asiakasta muutoksessa ja sen onnistumisessa. Huolehdit myös laskutuksesta sovittujen asiakkuuksien osalta.

Toivomme, että sinulla on jo aiemmin kertynyttä kokemusta palvelu- tai projektipäällikkönä toimimisesta tai haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi. Sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, mutta kärsivällisyytesi riittää myös yksityiskohtiin. Organisoit ja jaat tehtäviä luontaisesti, neuvottelu- ja yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus ja tukeva ote oman työn johtamiseen ovat tarpeen. Tiimissämme yhteistyö on avainsana, mutta osaat lisäksi toimia tarvittaessa oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa asiakkaidemme kanssa toimiessasi.

Katsomme eduksi erilaiset IT-palveluita ja -projekteja koskevat sertifioinnit, kuten IPMA tai ITIL. Voit myös jatkossa suorittaa sertifiointeja – kanssamme opit uutta, kehityt ja kasvat ammatillisesti. Tekninen koulutus ja/tai kokemus erilaisista IT-infraympäristöistä on suuri etu ja helpottaa tehtävän haltuunottoa.

Pääset tekemään töitä vastuullisten ja hyvien yritysten kanssa, tutustu nykyisiin asiakkaisiimme täällä. Toimialatuntemus teknologia- ja/tai energiateollisuudesta katsotaan myös eduksi.

Sofor työpaikkana

Olemme erikoisjoukko, joka suorittaa vaivihkaa alan vaativimmat tehtävät täsmällisesti, joustavasti ja tinkimättömällä asenteella (katso video muutamasta tiimin jäsenestä). Tekemämme työ näkyy ja vaikuttaa, vaikka me emme näkyisikään.

Saamme olla maailman parhaiden yritysten ja Suomen julkisen sektorin toimijoiden kumppani. Yhteistyö heidän kanssaan voi edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä.

Työpisteesi voi sijaita missä Soforin viidessä toimipaikassa (Kauhava, Vaasa, Helsinki, Tampere, Turku) tahansa. Toimintatapamme, työkalumme ja yrityskulttuurimme tukevat hyvin etätyöskentelyä.

Työaikamme ovat joustavat. Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme kattavat terveydenhuollon palvelut ja vakuutukset 24/7 sekä harrastuksia tukevan ePassi-palvelun.

Jäikö kysymyksiä? Toimitusjohtaja J-P Sorvisto kertoo sinulle lisää, p. 050 384 3200, jp.sorvisto@sofor.fi

Hae mukaan joukkoomme! Käymme läpi hakemuksia koko prosessin ajan. Haku on auki siihen saakka, kunnes löydämme sopivan osaajan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tästä.