Sofor luo edelläkävijänä älykkäitä työympäristöjä ja vastuullisempaa liiketoimintaa. 

Me olemme ne näkymättömät taustajoukot, jotka takaavat asiakkaillemme toimintatapojen ja prosessien kehityksen aina sovellusten tehokkaammasta hyödyntämisestä tiedon integraatioihin ja analysointiin tarkasti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Oletko sinä etsimämme Full Stack -osaaja?

Vastaat työssäsi yhdessä sovellustiimin kanssa sovelluskehityksestä ja ylläpidosta erilaisissa asiakasprojekteissa.

Toivomme, että sinulla on jo aiemmin kertynyttä kokemusta sovelluskehityksestä. Olet innokas pohtimaan ja suunnittelemaan tapoja, joilla sovellukset parhaiten palvelevat käyttäjää. Termistönä ja välineinä sinulle ovat tuttuja niin Java, JavaScript, Angular, Spring, HTML5, CSS3, SQL kuin DevOps.

Sinulla on kyky hahmottaa isoja kokonaisuuksia. Tiimissämme yhteistyö on avainsana, mutta osaat lisäksi toimia tarvittaessa oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa asiakkaidemme kanssa toimiessasi.

Katsomme eduksi Microsoft-sertifioinnit ja .NET -osaamisen. Voit myös jatkossa suorittaa sertifiointeja – kanssamme opit uutta, kehityt ja kasvat ammatillisesti. Kokemus erilaisista ajoympäristöistä nopeuttaa tehtävän haltuunottoa, kuten Azure tai On-premise. Erilaisten projektinhallinnan menetelmien, kuten Scrum sekä ITIL-prosessien aiempi tuntemus helpottaa tehtävän hoitamista.

Pääset tekemään töitä vastuullisten ja hyvien organisaatioiden kanssa, tutustu projekteihimme täällä.

Sofor työpaikkana

Olemme erikoisjoukko, joka suorittaa vaivihkaa alan vaativimmat tehtävät täsmällisesti, joustavasti ja tinkimättömällä asenteella (katso video muutamasta tiimin jäsenestä). Tekemämme työ näkyy ja vaikuttaa, vaikka me emme näkyisikään.

Saamme olla maailman parhaiden yritysten ja Suomen julkisen sektorin toimijoiden kumppani – yhteistyö heidän kanssaan voi edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä.

Työpisteesi sijaitsee joko Kauhavalla tai Vaasassa. Toimintatapamme ja työkalumme tukevat hyvin etätyöskentelyä. Aloittaessasi perehdytys on Kauhavalla.

Pidämme huolta työntekijöistämme – tarjoamme kattavat terveydenhuollon palvelut ja vakuutukset 24/7 sekä harrastuksia tukevan ePassi-palvelun.

Jäikö kysymyksiä? Operatiivinen johtaja Mikko Annala kertoo sinulle lisää, p. 050 384 3235, mikko.annala@sofor.fi

Pidensimme hakua – odotamme hakemustasi 5.8 mennessä lomakelinkin kautta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.