Tule mukaan webinaariimme, jossa tutustumme mielenkiintoisen casen avulla nykyaikaiseen päätelaitteiden hallintaratkaisuun ja sen tuomiin hyötyihin.

Oulun Digi vastaa Oulun kaupungin digitalisointiohjelmasta ja sen toteuttamisesta sekä ICT-palveluiden järjestämisestä Oulun kaupungissa asiakkainaan kaupungin hallintokunnat sekä tytäryhteisöt.

Mika Kleemola Oulun Digistä kertoo, miten he hallinnoivat yli 6000 mobiililaitetta Citrix Endpoint Management -päätelaiteratkaisun avulla.

Hän käy läpi, mitkä tekijät vaikuttivat teknologiavalintaan, miten ratkaisun käyttöönotto sujui, mitä hyötyä Oulun Digi on saavuttanut sekä ratkaisun käytöstä saadut opit.

Casen lisäksi Matti Haapala Citrixiltä kertoo, mihin yritykset Citrix Endpoint Management -ratkaisua hyödyntävät.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Citrix Endpoint Management -ratkaisu
  • Oulun Digin toimintaympäristö (lisätietoa https://www.ouka.fi/oulu/digi)
  • Teknologiavalinta päätelaitehallintaan
  • Käyttöönottoprojekti
  • Miten Oulun Digi käyttää hallintaympäristöä tänään
  • Mitä seuraavaksi?

AJANKOHTA: torstaina 30.01.2020 klo 9.00

Katso tallenne

Webinaarin kesto on noin 45-60 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarin vetää Soforilta Rami Varis, vieraina Mika Kleemola, ICT-asiantuntija, Oulun Digi ja Matti Haapala, Sales Engineer, Citrix.