Sofor luo edelläkävijänä älykkäitä työympäristöjä ja vastuullisempaa liiketoimintaa.

Me olemme ne näkymättömät taustajoukot, jotka takaavat asiakkaillemme toimintatapojen ja prosessien kehityksen aina sovellusten tehokkaammasta hyödyntämisestä tiedon integraatioihin ja analysointiin tarkasti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Etsimme nyt virtualisointiasiantuntijaa

suunnittelemaan ja toteuttamaan työasema- ja sovellusvirtualisointeja asiakkaillemme.

Tuet asiakkaidemme ympäristöjä sisältäen esimerkiksi Citrix työpöytä- ja sovellusvirtualisointia 3D-kiihdytettynä ja ilman, pääsynhallintaa sekä kuormantasausta Citrix ADC:n avulla. Saat myös mahdollisuuden tutkia ja testata muita virtualisointiratkaisuja.

Pääset tekemään töitä vastuullisten ja hyvien yritysten kanssa, tutustu nykyisiin asiakkaisiimme täällä. 

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta virtualisointiympäristöjen suunnittelusta, ylläpidosta, kehityksestä ja toteutuksesta. Eduksi katsotaan Citrix-kokemus. Olet tottunut toimimaan korkean käytettävyyden asiakasympäristöissä etkä pelkää tarttua haasteisiin. Toimit oma-aloitteisesti, saat asioita tapahtumaan ja otat vastuun tuloksista. Tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa projekteissamme. Asiakaspalvelutyöskentely toteutetaan työvuoroissa ja sisältää päivystyksiä.

Katsomme eduksi IT-alan sertifioinnit, erityisesti Citrix-sertifioinnit ja tietoliikenneympäristöjen tuntemuksen. Kokemus Service Desk -työstä ja ITIL-prosessien tuntemus edistää tehtävässä onnistumista.

Sofor työpaikkana

Tekemämme työ näkyy ja vaikuttaa, vaikka me emme näkyisikään. Saamme olla maailman parhaiden yritysten kumppani – yhteistyö heidän kanssaan voi edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä.

Työpisteesi sijainnin voit valita itse – toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kauhavalla, Tampereella, Vaasassa ja Turussa. Toimintatapamme ja työkalumme tukevat hyvin etätyöskentelyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan tehtäväkentän kehittyvässä yrityksessä, jolla on laaja asiakaskunta sekä tiiviin ja välittömän työyhteisön, jossa yhteistyö on voimaa (katso video muutamasta tiimin jäsenestä). Kanssamme opit uutta, kehityt ja kasvat ammatillisesti. Pidämme huolta työntekijöistämme – tarjoamme kattavat terveydenhuollon palvelut ja vakuutukset 24/7 sekä harrastuksia tukevan ePassi-palvelun.

Rekrytointia hoitaa puolestamme Jouni Kantonen, puhelin 050 364 3010 tai jouni.kantonen@datoil.com. Ota Jouniin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai lähettää hakemuksen.

Haku on auki siihen saakka, kunnes löydämme sopivan osaajan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jouni Kantonen

Senior Consultant