Webinaari 14.3 – SSAB tutkimassa tekoälyn mahdollisuuksia turvallisuusjohtamisessa

19.02.2018

Tule mukaan ilmaiseen webinaariimme

SSAB mukana tutkimassa tekoälyn mahdollisuuksia turvallisuusjohtamisessa

SSAB:n päämääränä on olla maailman turvallisin teräsyhtiö. Tavoitteena on nollataso tapaturmissa, loukkaantumisissa ja työperäisissä sairauksissa. Yhtiölle on ensisijaisen tärkeää, että se tarjoaa turvallisen ympäristön työntekijöilleen, alihankkijoilleen ja vierailijoilleen.

SSAB pyrkii tavoitteeseensa monin tavoin, joista uusimpana aluevaltauksena työturvallisuuden datan mallintaminen tekoälyn keinoin. Tämä hanke toteutettiin Soforin, SSAB:n ja Outokummun yhteistyönä Business Finlandin (ent. Tekes) rahoittamassa tekoäly-ohjelmassa.

Käymme webinaarissa läpi:

  • Askelmerkit maailman turvallisimmaksi teräsyhtiöksi – miten tavoite saavutetaan
  • Miten työturvallisuutta johdetaan tiedolla
  • Miten hanke paransi nykyistä tiedon hyödyntämistä
  • Mitä mahdollisuuksia SSAB näkee teköälyn hyödyntämisessä turvallisuusjohtamisessa
  • Esimerkkejä löydöksistä

AJANKOHTA: keskiviikko 14.3 klo 9.00.

Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan live-webinaariin.

KUUNTELE WEBINAARIN TALLENNE

Osallistumalla tähän verkkokoulutukseen sallit, että kirjaamme tarvittaessa ajankohdan, aiheen ja osallistumisesi asiakastietojärjestelmäämme. Voit erikseen pyytää tämän rekisterimerkinnän poistamista lähettämällä pyynnön koulutuksen järjestäjälle. GoToWebinar-palveluntarjoaja LogMeIn Inc. kerää henkilörekisteritietoina samat tiedot oman palvelunsa asiakasrekisteriinsä. Sofor ei voi toimia sen rekisterinpitäjänä, koska se ei ole GDPR-asetuksen eikä Suomen henkilötietolain mukainen järjestelmä.

Keskustelemassa aiheesta:

Harri Leppänen, Ympäristö- ja turvallisuusjohtaja, SSAB Finland
Kirsti Laurila, Head of Analytics, Sofor
Seppo Salo, Director, Business Development, Sofor