Turvallisia digitaalisia työtiloja Citrix Cloudilla

09.06.2017

blogi_turvallisia_digitaalisia_tyotiloja_citrix_cloudilla_2

Pilvi luo vaikutelman, että on mahdollista siirtää järjestelmät pilveen ja unohtaa kaikki, mutta säästää samalla rahaa.

Pilvi on kuitenkin muutakin kuin työkalu rahan säästämiseen. Se on innovaation moottori mobiliteetissa, big data analytiikassa, tekoälyssä ja IoT:ssa. Se tuo ketteryyttä liiketoimintaan, mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja ja muuttaa tapamme tehdä työtä.

Näistä syistä pian kaikki yritykset tulevat käyttämään pilveä.

Citrixillä uskomme, että suhteellisen pitkällä tähtäimellä hybridipilvi tulee olemaan yleisin tapa käyttää pilveä. Toki näemme useita yrityksiä, joilla on voimakas “Cloud Only” -asenne, ja he ovat siirtämässä kaikki järjestelmät Azureen käyttäen Citrixiä sovellusten julkaisemisessa käyttäjille. Nämä innovatiiviset yritykset ovat todenneet Azuren olevan kokonaisedullisempi näin laajasti käytettynä. Tällä hetkellä kuitenkin suurin osa yrityksistä on hybridipilvi ajatuksella liikkeellä, missä pilvessä ja omassa konesalissa olevat palvelut yhdistetään toisiinsa ja niitä käytetään rinnakkain.

Viimeisen parin vuoden aikana Citrix on suuntautunut voimakkaasti pilveen. Vauhdittajana on toiminut mm. tiivistynyt yhteistyömme Microsoftin kanssa, erityisesti Azureen liittyen. Nyt Citrixin kaikkia tuotteita saa pilvestä, ei pelkästään Azuresta vaan myös AWS:stä, IBM:n Softlayeristä ja pian myöskin Googlesta.

Citrix Cloud on Platform as a Service (PaaS) -palvelu, jossa Citrix ylläpitää taustajärjestelmää. Hybridipilvi mallin mukaisesti ”työkuorma” voidaan sijoittaa omaan tai kumppanin konesaliin tai vaikkapa Azureen. Citrix pitää huolen, että käytössä on aina viimeisin versio sekä taustajärjestelmä on aina saatavilla.

Päätavoitteemme on luoda puitteet turvallisten digitaalisten työskentelytilojen rakentamiseksi. Citrix Cloudilla voidaan toteuttaa varmemmin toimivia sovellus- ja työpöytävirtualisointi-, mobiililaite- sekä sovellushallinta- ja pilvitallennusratkaisuja nopeasti ja helposti.

Voitte kokeilla Citrixin pilvitarjontaa Soforin johdolla Citrix Cloudissa tai Azure marketplacessa XenApp/XenDesktop Essentials muodossa.

Okan Evinc
Sales Manager, Citrix Finland
+358 40 527 2756
Ota yhteyttä Soforilla Harri Ruohoon, jos haluat kokeilla Citrixin pilvitarjontaa.

OKAN EVINC, Sales Manager, Citrix Finland | puh. +358 40 527 2756 | okan.evinc@citrix.com