Mobiili liiketoimintamalli – yritysstrategian ohjaamana vai ilman?

12.10.2015

blogi_mobiili_liiketoiminta_yritysstrategian_ohjaamana_vai_ilman_webYhä useampi työntekijä tekee tänä päivänä osan työstään etänä ja omilta päätelaitteilta. Liikkuvan työn edut ovat kiistattomat ajanhallinnan ja työn tehokkuuden kannalta.

On myös merkille pantavaa, että yrityksillä digitaalisessa taloudessa on enemmän tietoa saatavilla ja korkeammat odotukset hankkeisiin liittyvissä asioissa. Tästä syystä myyntityö ja sen johtaminen ei toimi jatkossa vanhalla kohderyhmäajattelulla.

 

 

Miksi näin?

Asiakkaan ostoprosessin ymmärtäminen on avainasia.

 

Käytännössä tämä tarkoittaa, että menestyäkseen yrityksen palomuurin takana oleva liiketoimintainformaatio on saatava tehokkaammin mukaan asiakkaalla tapahtuvaan dialogiin, mutta millä ehdoilla?

 

Liiketoimintaa kohtaa uudet haasteet:

 

miten järjestää myyntipäätöksiä tukeva tieto liikkuvaan työhön ja kuinka huolehtia siihen liittyvästä tietoturvasta ja pääsynhallinnasta samanaikaisesti?

 

Tietoturvakerrosten lisääminen tietotyöhön ei ole pidemmällä tähtäimellä kustannustehokasta, muuttuvan teknologian kompleksisuuden vuoksi.

Ratkaisu ja erinomaisuus ovat käyttötavassa, jossa liiketoimintasovellusten rikasta käyttökokemusta hallitaan käyttötarkoitukseen mukautetulla käyttöpolitiikalla, kaikkiin päätelaitteisiin. Hyödyt eivät rajoitu pelkästään yhteen ominaisuuteen, vaan nyt puhutaan käyttötavan muutoksesta, jossa yrityksen IT:llä on aidosti rooli ja työkalut auttaa liiketoimintaa siirtymään mobiiliksi. 

Yhtenä Suomen johtavana Citrix kumppanina me Soforilla tarjoamme asiakkaillemme älykkäästi erilaisen lähestymisen, joka todellakin joustaa asiakkaiden vaatimuksiin. Yksittäisillä Soforin joustotyö-ratkaisuilla päästään taktisesti tukemaan liiketoimintaa todella nopeasti. 

Mobiili liiketoimintamalli on tärkeää ottaa liiketoiminnan strategiseksi painopisteeksi, ellei sitä päätöstä ole jo tehty. Vapauta liiketoimintatieto hallitusti ja tehokkaammin tekemään työtä. 

 

Me Soforilla olemme tähän juuri oikea kumppani. 

Vapauta liiketoimintatieto hallitusti ja tehokkaammin tekemään työtä.