Haemme Data Scientistia

14.03.2019

Sofor tuottaa Älykkäästi erilaisia tietotekniikan palveluja. Yhdistämme analytiikan, digitalisaation ja sovellusten elinkaaripalvelut uudenlaiseksi kokonaisuudeksi.

Haemme nyt joukkoomme

DATA SCIENTISTIA

auttamaan asiakkaitamme hyödyntämään Analytiikan-ratkaisujamme.

Sinulla on aiempaa kokemusta datan analysoinnista ja mallintamisesta. Sinulla on kyky soveltaa erilaisia analytiikan menetelmiä asiakkaiden tarpeiden selventämisessä. Haluat tehostaa sekä muokata analyysi- ja ennustemalliesi avulla asiakkaan liiketoimintaa ja prosesseja. Tietokannat ja -varastot ovat sinulle tuttuja. Käytät edistyneesti SQL- ja Python- tai R-kieltä.

Olet tiimityöntekijä, jolla on erinomaiset organisointi- ja yhteistyökykytaidot. Toimit myös oma-aloitteisesti, saat asioita tapahtumaan ja otat vastuun tuloksista. Olet kekseliäs, kokeilet (ja ehkä luotkin) mielelläsi uusia ideoita ja ratkaisuja työssäsi. Osaat vaatia paljon niin itseltäsi, edustamaltasi liiketoiminnalta, kuten myös työkavereiltasikin.

Analyyttisyyden lisäksi sinussa on aimo annos tekijää ja vastuunkantajaa. Osaat yksinkertaistaa monimutkaiset asiat liiketoiminnan kielelle. Viestit ja esiinnyt sujuvasti ja mutkattomasti niin englanniksi kuin suomeksikin. Toimit mielelläsi yhdessä myynnin kanssa asiakasrajapinnassa presales-tehtävissä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Mitä pääset tekemään Soforilla?

Saat haastavia analytiikan asiakas- ja kehitysprojekteja, joissa vaikutat asiakasyritystemme toimintaan. Yksi toteuttamistamme projekteista liittyy tekoälyn yhdistämiseen työturvallisuuteen – voit lukea lisää projektista tästä – ja toinen asiakaspalautteen hyödyntämiseen – voit lukea lisää projektista tästä. Kehität ja vaikutat analytiikka-palvelualueemme sisältöön ja pääset näyttämään osaamisesi notkeassa ja mutkattomassa soforilaisten yhteisössä. Roolissa on mahdollista kasvaa, ottaa vastuuta sekä myös esiintyä analytiikan ja tekoälyn lähettiläänä.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä tai Tampereen keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka-Pekka Sorvisto, p. 050 384 3200 tai jp.sorvisto@sofor.fi.

Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi viimeistään 31.03.2019 oheisen linkin kautta.