Haemme Data Scientist -rooliin kahta henkilöä

28.08.2019

Sofor tuottaa Älykkäästi erilaisia tietotekniikan palveluja. Yhdistämme analytiikan, digitalisaation ja sovellusten elinkaaripalvelut uudenlaiseksi kokonaisuudeksi.

Haemme nyt joukkoomme

DATA SCIENTIST -ROOLIIN KAHTA HENKILÖÄ (JUNIOR & SENIOR)

auttamaan asiakkaitamme hyödyntämään analytiikan ratkaisujamme.

Sinulla on aiempaa kokemusta datan analysoinnista ja mallintamisesta sekä kyky soveltaa erilaisia menetelmiä riippeen asiakkaiden tarpeista. Haluat tehostaa sekä muokata analyysi- ja ennustemalliesi avulla asiakkaan liiketoimintaa ja prosesseja. Käytät tottuneesti Python- tai R-kieltä ja olet perehtynyt edistyneen analytiikan, kuten koneoppimisen hyödyntämiseen. Myös tietokannat ja -varastot ovat sinulle tuttuja.

Olet tiimityöntekijä, jolla on erinomaiset organisointi- ja yhteistyökykytaidot. Toimit myös oma-aloitteisesti, saat asioita tapahtumaan ja otat vastuun tuloksista. Olet kekseliäs, kokeilet mielelläsi uusia ideoita ja ratkaisuja työssäsi. Osaat vaatia paljon niin itseltäsi, edustamaltasi liiketoiminnalta, kuten myös työkavereiltasikin.

Analyyttisyyden lisäksi sinussa on aimo annos tekijää ja vastuunkantajaa. Osaat yksinkertaistaa monimutkaiset asiat liiketoiminnan kielelle. Viestit ja esiinnyt sujuvasti ja mutkattomasti niin englanniksi kuin suomeksikin. Toimit mielelläsi yhdessä myynnin kanssa asiakasrajapinnassa presales-tehtävissä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi tietojenkäsittelytieteestä tai matematiikasta.

Mitä pääset tekemään Soforilla?

Saat haastavia analytiikan asiakas- ja kehitysprojekteja, joissa vaikutat asiakasyritystemme toimintaan. Yksi toteuttamistamme projekteista liittyy tekoälyn yhdistämiseen työturvallisuuteen – voit lukea lisää projektista tästä – ja toinen asiakaspalautteen hyödyntämiseen – voit lukea lisää projektista tästä. Voit tutustua uusimpaan versioon tekemästämme tekoäly-demosta täällä.

Kehität ja vaikutat analytiikka-palvelualueemme sisältöön ja pääset näyttämään osaamisesi notkeassa ja mutkattomassa soforilaisten yhteisössä. Roolissa on mahdollista kasvaa, ottaa vastuuta sekä myös esiintyä analytiikan ja tekoälyn lähettiläänä. Kehität oppivia menetelmiä asiakasprojekteissa asiakkaiden tarpeisiin, monipuolisissa hankkeissa. Pääset käyttämään analytiikan menetelmiä monipuolisesti, mm. NLP:n/luonnollisen kielen käsittelyn ja kuvien analysoinnin parissa.

Mahdollistamme työntekijällemme koulutuksen ja oppimisen polun sekä tilaa osaamisesi ja menetelmien kehittämiseen.

Pääset heti kiinni tutkimusprojekteihin sekä mahdollisesti myös avoimen lähdekoodin hankkeisiin luomaan uutta.

Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Helsingin Pitäjänmäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Eerola, p. 050 384 3318 tai sami.eerola@sofor.fi

Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi viimeistään 29.09.2019 oheisen linkin kautta.