> Tuotteet ja palvelut > Työasemien ja sovellusten virtualisointi

Työasemien ja sovellusten virtualisointi

Sofor toteuttaa asiakkaille palveluna työasemien ja sovellusten virtualisointia palvelutasosopimuksen (SLA) mukaisesti, tarvittaessa jopa 24/7 sovellustuella ja muutoshallinnalla.

Tietoturva kunnossa
Tieto on korvaamatonta pääomaa, jota ei voi jättää ajelehtimaan puolisuojattuna erilaisiin päätelaitteisiin. Päätelaitteessa käsiteltävä tieto pitää tallentaa aina keskitetysti ja välttää sen säilytystä päätelaitteessa. Virtualisoinnissa sovellukset ja niiden sisältämä tieto ovat turvassa konesaleissa palomuurin suojassa, eivätkä käyttäjän päätelaitteessa.

Valitse päätelaite, jolla haluat työskennellä
Jatkuvasti ja nopeasti muuttuva päätelaitevalikoima aiheuttaa harmaita hiuksia tietoturvan, käyttöjärjestelmäylläpidon ja ohjelmistotuen alueilla. Tuettujen päätelaitevaihtoehtojen määrä on räjähtämässä tietohallinnon käsiin vaatien entistäkin enemmän tukitöitä.

Työntekijällä on useita vaihtoehtoja: hän voi käyttää tavallista pöytätyöasemaa, kannettavaa tietokonetta, kevyttä asiakaspäätettä (Thin Client), tablettia tai älypuhelinta. Hän voi valita laitteensa itse tai käyttää omaa laitetta (BYOD).

Sovellusvirtualisoinnin ja virtuaalityöasemien avulla voidaan ratkaista näitä yritysturvallisuuden ja laitevakioinnin haasteita. Etäkäyttösovellus avaa aina salatun yhteyden palvelinkeskukseen, minkä jälkeen vain näyttö- ja näppäimistötieto siirtyvät palvelimella suoritettavan sovelluksen ja päätelaitteen välillä. Jos päätelaite häviää tai varastetaan, ei yritys menetä kriittistä tietoa. Tarvittaessa työtä voi jatkaa toisella laitteella siitä, mihin se aikaisemmin jäi.

Sovellusten jakaminen tapahtuu keskitetysti
Yritys pystyy kontrolloimaan, mitä sovelluksia työntekijät käyttävät ja että työntekijöillä on aina viimeiset sovellukset käytettävissään. Sovellusten jakaminen tapahtuu keskitetysti sovelluskaupasta. Käyttötuen tarve vähenee, koska käyttäjillä on työpöydällä aina samanlainen näkymä.

Uusi sovellusalue: 3D-suunnittelu virtuaalisesti. Rajoittavatko etäisyydet ja yhteydet CAD-järjestelmiesi käyttöä?
Uutena sovellusalueena toteutamme 3D-suunnittelun ja muun raskaan kuvankäsittelyn virtualisoinnin palveluna. 3D-suunnittelua voidaan tehdä jopa 3G- ja 4G-matkapuhelinliittymien yli uusilla ja tehokkailla grafiikankäsittelymenetelmillä. Nyt voit suunnitella raskaan grafiikan malleja keskitetysti suurista etäisyyksistä ja hitaista yhteyksistä huolimatta.

Katso webinaaritallenne, mistä suunnittelun virtualisoinnissa on kyse.Onnistu Soforin kanssa
Soforilla on vankka kokemus työasemien ja sovellusten virtualisoinnista mm. SSAB:n kanssa. Tutustu, miten SSAB toteutti tämän.

Sofor toteuttaa asiakkaille työasema- ja sovellusvirtualisointeja palveluna vastaten:
    1. koko toteutetun ratkaisun korkeasta käytettävyydestä
    2. asiakkaan liiketoiminnan edellyttämistä nopeista muutoksista.

Soforin palvelukeskuksen osaavat asiantuntijat toimittavat ja tuottavat palvelua asiakkaan liiketoiminnalle sekä tukevat pääkäyttäjiä palveluiden toimittamisessa. Palvelupäälliköt ja ratkaisusuunnittelijat huolehtivat siitä, että ympäristö kehittyy koko ajan ja asiakkaan toiminnan mukana.

Materiaalia
[Video] Kaunialan sairaala tehosti toimintaansa työpöytävirtualisoinnilla
[Blogi] Kolme ohjenuoraa suunnittelun tehostamiseen
[Blogi] Onnistu suunnittelun virtualisoinnissa. Tee näin.
[Webinaaritallenne] "Kuinka tehostat suunnitteluprosessia ja suunnittelutiedon hyödyntämistä?"

Bookmark and Share
Ota yhteyttä
Harri Ruoho
Business Manager
010 235 9308
harri.ruoho(at)sofor.fi
Linkedin
Sofor on kumppanisi liiketoimintakriittisille
Citrix-palveluille


Katso video sovellusvirtualisoinnista.

Lataa esite Oulun tietotekniikan referenssista!Asiakkaamme
SSAB
Oulun Kaupunki
J. Rinta-Jouppi