> Yritys > Töihin meille

Töihin meille

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja.

Voit hakea meille töihin täyttämällä avoimen työnhakulomakkeen »

Soforilaisia

Sari Maunula, Service Desk Manager, toimipaikkana Kauhava

Olen työskennellyt Soforilla erilaisissa työtehtävissä vuosien varrella. Tällä hetkellä olen Service Desk -tiimin vetäjä, Soforin Jatkuvien Palveluiden yksikössä. Pidän työssäni erityisesti siitä, että saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Yksikkömme ilmapiiri on erittäin rento, hauska ja ammattitaitoinen. Välillä vaihdamme yhdessä vapaalle ja käymme esimerkiksi keilaamassa.

Soforin Jatkuvien Palveluiden yksikössä tuemme asiakkaidemme erilaisia IT-ympäristöjä melkeinpä ympäri vuorokauden. Yhteistyö ja luottamus tiimien välillä ovat palvelun perustana. Työni on erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa, yksikään päivä ei ole samanlainen. Tervetuloa Soforille!


Lassi Luomanen, ohjelmistosuunnittelija, toimipaikkana Helsinki

15 vuoden työkokemukseeni ohjelmistosuunnittelijana Soforilla mahtuu suuri määrä projekteja pienistä tietojärjestelmäprojekteista laajoihin toiminnanohjaus-
projekteihin. Uran alkuvuosina työkenttänä olivat teollisuusyritykset pienistä pajoista kansainvälisiin ja suuriin konserneihin. Viimeiset viisi vuotta olen ollut kehittämässä huollon toiminnanohjauksen järjestelmiä yhdessä sairaanhoitopiirien kanssa.

Työssäni parasta on olla näköalapaikalla helpottamassa asiakkaiden jokapäiväisen työn tekemistä. Sofor on joustava työnantaja. Työtehtävien puitteissa teen osittain etätyötä kotoa käsin. Näin säästän työmatkaan kuluvaa aikaa ja olen omalta osaltani vähentämässä työmatkaruuhkia.

Joustavuus näkyy myös asiakkaiden suuntaan nopeana ja asiantuntevana palveluna, jossa asiakkaan tarpeet otetaan välittömästi huomioon. Soforilla työntekijöitä yhdistää Sofor-henki, joka koetaan työssä viihtymisenä ja aitona innostuksena siihen, mitä yhdessä tehdään.

Sofor työnantajana

Soforilla pääset huippuammattilaisten joukkoon toteuttamaan menestyksekkäitä IT-hankkeita muun muassa työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden sekä sosiaalisen liiketoiminnan palveluissa.

Sovellamme ohjelmistotoiminnassamme uusimpia työ- ja projektinohjausmenetelmiä (Agile methods/Scrum), joten projektityöskentelymme on sekä laadukasta että tehokasta. Jatkuvien palvelujen tukiprosessit tukeutuvat ITIL-prosesseihin. Käyttämämme ohjelmistovälineet vaihtelevat tehtävittäin, jotka eritellään ilmoitusten yhteydessä. Arvostamme henkilöstömme hyviä kommunikointitaitoja sekä erityisosaamista, koulutusta ja kokemusta haettavasta työstä.

Työnantajana huomioimme työntekijöidemme vaihtuvat elämäntilanteet ja arvostamme vapaa-aikaa työn vastapainona. Sofor on vastuullinen työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden itsensä jatkuvaan kehittämiseen, jota tuemme koulutuksella ja tiimityöskentelyllä.

Tutustu Soforin arvoihin »

Bookmark and Share
Sofor Oy
vaihde + 358 10 235 90
faxi + 358 10 235 9100
info@sofor.fi
VAT FI08550509


Henkilökunnan sähköpostit:
etunimi.sukunimi@sofor.fi