> Tuotteet ja palvelut > Operatiivinen analytiikka

Operatiivinen analytiikka

Pienikin tiedon käytön tehostaminen tuottaa yritykselle lisää liikevaihtoa ja kannattavuutta. Väitetään että, jopa 60% yrityksistä ei käytä tietoa systemaattisesti johtamisen tukena. Onko sinulla varaa olla hyödyntämättä tietoa toiminnassasi?

Päätöksenteko on helpompaa, kun käytössäsi on oleellinen ja ajantasainen tieto. Raportointi luo sinulle yksinkertaisen ja selkeän kuvan liiketoiminnastasi ja sen eri osien tilasta. Oleellinen tieto muodostuu yhdistämällä tärkeät tietolähteet ja visualisoimalla niiden vaikutukset liiketoimintaan.

Palvelu mahdollistaa faktoihin perustuvan päätöksenteon ilman useiden erillisten raporttien läpikahlaamista ja yhdistelemistä. Mahdollistamme eri kohderyhmien palvelemisen, kuten taloushallinnon, myynnin tai tuotannon, esittäen heille tärkeää tietoa johtamista varten. Tietoa voi tuottaa myös eri henkilörooleille jokaisen yksilöllisen raportointitarpeen mukaan. Raporttien tieto päivittyy taustalla automaattisesti halutulla aikajaksolla ja näin yritys säästää paljon työaikaa rutiineista. Keskeisiä tunnuslukuja on helppo tarkastella myös mobiilisti.

Materiaalia

[Webinaari 25.4] Analytiikan eri mahdollisuudet - käyttötapauksia ja esimerkkejä

[Blogi] Analytiikka saapuu yritykseen

[Blogi] Tietoon investoiminen kohdentaa verorahat fiksummin

[Blogi] Miksi tieto kannattaa valjastaa liiketoiminnan tueksi?

[Webinaaritallenne] Tiedolla johtaminen, käsitteistä konkretiaan

[Referenssi] HUS johtaa lääkintälaitteiden elinkaaren hallintaa digitaalisesti ja tehostaa päätöksentekoa tiedon avulla

Tiedolla johtamisen tiimin blogikirjoituksia

Bookmark and Share
Ota yhteyttä
Sami Eerola
Business Manager
050 384 3318
sami.eerola(at)sofor.fi
Linkedin