> Yritys > Kumppanit

Kumppanit

Sofor hyödyntää markkinan parhaita teknologioita Citrix, IBM, Microsoft, F-Secure ja yhdistelee niitä älykkäästi erilaisella tavalla tavoitteena ainutlaatuinen asiakashyöty. Näin voimme paremmin löytää uusia kasvumahdollisuuksia, vastata asiakkaan vaatimuksiin innovatiivisista end-to-end-ratkaisuista sekä toimia luotettavana, strategisena kumppanina. Kumppanien avulla saamme tietää uusimmista innovaatioista: mitä maailmalla on tehty ja miten näitä menetelmiä voi tuoda Suomeen. Kumppanien tuotteilla voimme tehdä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaansa säästämällä aikaa ja rahaa.

Teknologia- ja yhteistyökumppanit
Citrix
Sofor on sekä Citrix Solution Advisor - Gold - että Citrix Service Provider -kumppani. CitrixSolution Advisor - Gold –kumpaanuuden perusteella saamme korkeatasoisen tuen omalle palvelutuotannollemme ja voimme sen myötä tarjota entistä parempaa tukea asiakkaidemme käyttämille Citrix-teknologioille. Citrix Service Provider -kumppanuus antaa mahdollisuuden toimittaa Citrix -ratkaisut myös joustavasti kuukausilaskutteisena palveluna. Kumppanuutemme tukee myös yhteisiä toimenpiteitämme liikkuvan työn rajoitteiden poistamiseksi ja mobiiliympäristöjen turvalliseksi hallinnaksi. Sofor on vahva toimija Enterprise Mobility Management -ratkaisujen toimittajana.

Lisätietoa Citrixin sivuilta.

IBM
IBM Premier -tason kumppanina tarjoamme sosiaalisen yhteistyön ja verkkokokemuksen ratkaisuja. Yhdistettyjen viestintä- ja kollaboraatioratkaisujen avulla asiakkaamme saavuttavat entistä suurempaa tuottavuutta, tehokkuutta ja innovointia yhdessä kumppanien ja työntekijöiden kanssa. Soforilla on Suomen ainoa IBM ASL (Application Specific Licensing) -palvelusopimus IBM Lotus Domino/Notes -tuotteista. Toimitamme ratkaisuja IBM Collaboration Solutions -tuoteperheen tuotteisiin pohjautuen: IBM Connections, Lotus Notes, Domino ja Sametime.


Lisätietoa IBM:n ratkaisuista »

Arrow ECS

Sofor on keskittänyt sekä IBM että Citrix -lisenssiostonsa Arrow ECS:lle.

Arrow ECS lukeutuu maailman suurimpiin IT-alan tukkureihin, joka tarjoaa yrityksille mm. analytiikan ja tiedonhallinnan ratkaisuja, uuden sukupolven palvelin-, tallennus- ja verkkoteknologiaa, työasema- ja sovellusvirtualisointia sekä pilviratkaisuja. IT-tukkuri Arrow ECS tarjoaa kumppaneilleen ja asiakkailleen korkealuokkaisen IT-ostokanavan, laadukkaat IT-koulutukset sekä Solution Centerin monipuoliset IT-palvelut. Ratkaisut täytyy osata valita asiakkaan liiketoiminnan lähtökohdista ja teknologiatoimittajasta riippumatta. Yrityksen sovellusten ja datan pitää olla aina turvassa ja saatavissa millä laitteilla tahansa.
Lisätietoa Arrow ECS sivuilta.

Microsoft

Soforilla on kumppanuus Microsoftin Silver Hosting ja Silver Server Platform -alueilla. Olemme MS SPLA -kumppani ja voimme vuokrata Microsoft-lisenssejä kuukausimaksua vastaan, joten voimme tarjota ratkaisujamme asiakkaille palveluna.

Tarjoamme ICT Hosting -palveluja, Windows-palvelimia ja työasemia palveluna. Mahdollistamme Microsoftin tuotteilla asiakkaillemme ratkaisut, joihin sisältyvät palvelukonseptin lisenssit, laitteet sekä tuki ja ylläpito. Soforin Sharepoint QM on kompakti laadunhallinnan ratkaisu, joka sisältää työkalut laatu- ja toimintakäsikirjan dokumenttien tuottamiseen, ylläpitämiseen, julkaisemiseen ja arkistointiin.

Lisätietoa Microsoftin sivuilta »

F-Secure
Sofor on F-Securen Gold Partner ja edustamme F-Securen tietoturvatuotteita.

Lisätietoa F-Securen tuotteista.

Humap Oy

Sofor ja Humap tarjoavat yhteistyössä työhyvinvoinnin johtamisen palvelukonseptin, joka jalkautuu yrityksen osaamispääomaksi. Soforin TAVA® Health & Safety -johtamisjärjestelmään on tuotu työhyvinvoinnin pitkäjänteinen, strateginen kehittäminen. Katso esite työhyvinvoinnin kokonaispalvelusta.

Humap Oy on organisaatioiden kehittämisen, vuorovaikutuksen ja työhyvinvoinnin johtamisen valmennuspalveluja tarjoava yritys. Humapin Energy@Work-konsepti tarjoaa uudistavaa työhyvinvoinnin strategisen suunnittelun konsultointia sekä työhyvinvointivalmennusta.

Lisätietoa Humapin sivuilta »

Bookmark and Share
Lisätietoa
Harri Saari
Chief Operating Officer
050 384 3231
harri.saari(at)sofor.fi
Linkedin