> Yritys

Yritys

Sofor Oy on älykkäästi erilainen IT-palveluyritys.

Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa toimintatapoja ja -prosesseja konkreettisesti optimoimalla.

Lisäarvomme muodostuu älykkäästi erilaisesta sovellusten tehokkaamman hyödyntämisen, tiedon integraatioiden ja analysoinnin sekä mitatusti laadukkaan jatkuvan palvelun yhdistelmästä. 

Soforin palveluissa huomioidaan aina tietoturva, mobiilityötapa ja asiakkaan tiedon jakamisen tarpeet sidosryhmissä.

Hyödynnämme markkinan parhaita teknologioita ja yhdistelemme niitä älykkäästi erilaisella tavalla tavoitteena ainutlaatuinen asiakashyöty.

Soforilla on vankka kokemus yksilöllisten palveluiden toimittamisesta yrityksille sekä julkisyhteisöille. Olemme toteuttaneet yli 2000 ohjelmistoprojektia – määrittelystä toteutukseen. Käytössä olevien järjestelmien modernisointi liiketoiminnan vaatimusten mukaiseksi on vaihtoehtoinen, kustannustehokas tapa jatkaa tehtyjen investointien elinkaarta.

Asiakaslähtöisyytemme perustuu osaaviin ihmisiin, jatkuvaan parantamiseen ja kykyyn toteuttaa asiakkaalle soveltuvia kokonaisuuksia.

Sofor on perustettu vuonna 1991. Yrityksemme työllistää 55 ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Kauhavalla, Helsingissä, Tampereella ja Vaasassa.

Tutustu lähemmin osaamiseemme tuotteet ja palvelut -osiossa.

Myynti ja markkinointi
Harri Saari
Chief Operating Officer
050 384 3231
harri.saari(at)sofor.fi
Linkedin
Jukka Suur-Inkeroinen
Myyntipäällikkö
010 235 9324
jukka.suur-inkeroinen(at)sofor.fi
Linkedin
Harri Ruoho
Business Manager
010 235 9308
harri.ruoho(at)sofor.fi
Linkedin

Sami Eerola
Business Manager
050 384 3318
sami.eerola(at)sofor.fi
Linkedin
Pertti Makkonen
Business Manager
050 384 3384
pertti.makkonen(at)sofor.fi
Linkedin
Anita Biskop
Asiakkuuspäällikkö Ohjelmistolisenssit
050 384 3225
anita.biskop(at)sofor.fi
Linkedin

Helena Malinen
Markkinointipäällikkö
010 235 9317
helena.malinen(at)sofor.fi
Linkedin

Yrityksen johto
Jukka-Pekka Sorvisto
Toimitusjohtaja
010 235 9200
jp.sorvisto(at)sofor.fi
Twitter @jpsorvisto
Erkki Launiainen
Hallituksen puheenjohtaja
050 384 33 00
erkki.launiainen(at)sofor.fi
Twitter @EkiLauniainen
Sofor hyödyntää markkinan parhaita teknologioita Citrix, IBM, Microsoft, F-Secure ja yhdistelee niitä älykkäästi erilaisella tavalla tavoitteena ainutlaatuinen asiakashyöty. Näin voimme paremmin löytää uusia kasvumahdollisuuksia, vastata asiakkaan vaatimuksiin innovatiivisista end-to-end-ratkaisuista sekä toimia luotettavana, strategisena kumppanina. Kumppanien avulla saamme tietää uusimmista innovaatioista: mitä maailmalla on tehty ja miten näitä menetelmiä voi tuoda Suomeen. Kumppanien tuotteilla voimme tehdä ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaansa säästämällä aikaa ja rahaa.

Teknologia- ja yhteistyökumppanit
Citrix
Sofor on sekä Citrix Solution Advisor - Gold - että Citrix Service Provider -kumppani. CitrixSolution Advisor - Gold –kumpaanuuden perusteella saamme korkeatasoisen tuen omalle palvelutuotannollemme ja voimme sen myötä tarjota entistä parempaa tukea asiakkaidemme käyttämille Citrix-teknologioille. Citrix Service Provider -kumppanuus antaa mahdollisuuden toimittaa Citrix -ratkaisut myös joustavasti kuukausilaskutteisena palveluna. Kumppanuutemme tukee myös yhteisiä toimenpiteitämme liikkuvan työn rajoitteiden poistamiseksi ja mobiiliympäristöjen turvalliseksi hallinnaksi. Sofor on vahva toimija Enterprise Mobility Management -ratkaisujen toimittajana.

Lisätietoa Citrixin sivuilta.

IBM
IBM Premier -tason kumppanina tarjoamme sosiaalisen yhteistyön ja verkkokokemuksen ratkaisuja. Yhdistettyjen viestintä- ja kollaboraatioratkaisujen avulla asiakkaamme saavuttavat entistä suurempaa tuottavuutta, tehokkuutta ja innovointia yhdessä kumppanien ja työntekijöiden kanssa. Soforilla on Suomen ainoa IBM ASL (Application Specific Licensing) -palvelusopimus IBM Lotus Domino/Notes -tuotteista. Toimitamme ratkaisuja IBM Collaboration Solutions -tuoteperheen tuotteisiin pohjautuen: IBM Connections, Lotus Notes, Domino ja Sametime.

Lisätietoa IBM:n ratkaisuista »

Arrow ECS

Sofor on keskittänyt sekä IBM että Citrix -lisenssiostonsa Arrow ECS:lle.

Arrow ECS lukeutuu maailman suurimpiin IT-alan tukkureihin, joka tarjoaa yrityksille mm. analytiikan ja tiedonhallinnan ratkaisuja, uuden sukupolven palvelin-, tallennus- ja verkkoteknologiaa, työasema- ja sovellusvirtualisointia sekä pilviratkaisuja. IT-tukkuri Arrow ECS tarjoaa kumppaneilleen ja asiakkailleen korkealuokkaisen IT-ostokanavan, laadukkaat IT-koulutukset sekä Solution Centerin monipuoliset IT-palvelut. Ratkaisut täytyy osata valita asiakkaan liiketoiminnan lähtökohdista ja teknologiatoimittajasta riippumatta. Yrityksen sovellusten ja datan pitää olla aina turvassa ja saatavissa millä laitteilla tahansa.
Lisätietoa Arrow ECS sivuilta.

Microsoft

Soforilla on kumppanuus Microsoftin Silver Hosting ja Silver Server Platform -alueilla. Olemme MS SPLA -kumppani ja voimme vuokrata Microsoft-lisenssejä kuukausimaksua vastaan, joten voimme tarjota ratkaisujamme asiakkaille palveluna.

Tarjoamme ICT Hosting -palveluja, Windows-palvelimia ja työasemia palveluna. Mahdollistamme Microsoftin tuotteilla asiakkaillemme ratkaisut, joihin sisältyvät palvelukonseptin lisenssit, laitteet sekä tuki ja ylläpito. Soforin Sharepoint QM on kompakti laadunhallinnan ratkaisu, joka sisältää työkalut laatu- ja toimintakäsikirjan dokumenttien tuottamiseen, ylläpitämiseen, julkaisemiseen ja arkistointiin.

Lisätietoa Microsoftin sivuilta »

F-Secure
Sofor on F-Securen Gold Partner ja edustamme F-Securen tietoturvatuotteita.

Lisätietoa F-Securen tuotteista.

Humap Oy

Sofor ja Humap tarjoavat yhteistyössä työhyvinvoinnin johtamisen palvelukonseptin, joka jalkautuu yrityksen osaamispääomaksi. Soforin TAVA® Health & Safety -johtamisjärjestelmään on tuotu työhyvinvoinnin pitkäjänteinen, strateginen kehittäminen. Katso esite työhyvinvoinnin kokonaispalvelusta.

Humap Oy on organisaatioiden kehittämisen, vuorovaikutuksen ja työhyvinvoinnin johtamisen valmennuspalveluja tarjoava yritys. Humapin Energy@Work-konsepti tarjoaa uudistavaa työhyvinvoinnin strategisen suunnittelun konsultointia sekä työhyvinvointivalmennusta.

Lisätietoa Humapin sivuilta »

Soforin palvelukeskus tarjoaa asiakkaillemme yhden luukun periaatteella kontaktirajapinnan Soforin asiantuntijoihin ja palveluihin. Asiakkaamme voivat valita liiketominnalleen parhaiten sopivan palveluajan aina ympärivuorokautiseen, 24/7 -palveluun asti. Saatavilla on myös neljä palvelutasoa. Näitä yhdistelemällä voimme räätälöidä jokaiselle asiakkaallemme toimivan palvelukokonaisuuden.

Kaikki palvelupyynnöt dokumentoidaan ja asiakkaan on helppo seurata palvelun laatua eDesk-palveluportaalin kautta. Asiakas voi seurata palveluympäristön reaaliaikaista teknistä tilaa selainkäyttöisestä tilannekuvasta. Molemmat palveluseurannan sovellukset ovat käytettävissä myös mobiililaitteilla.

Sofor eDesk
Sofor eDesk on tukiasiakkaillemme tarkoitettu sähköinen palvelukanava. Palveluporttaalin kautta asiakkaamme voivat tehdä palvelupyyntöjä, nähdä palvelusopimukseen liittyvät tiedot, palvelun tilan, palvelupyynnöt ja dokumentit. eDesk tarjoaa myös reaaliaikaisen näkymän palvelupyyntöjen tilaan ja graafisen raportoinnin palvelun laatutasosta.

Kirjautuminen eDesk-palveluportaaliin.

Jos olet kiinnostunut Soforin hallintapalveluista, ota yhteyttä sales@sofor.fi
Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja.

Voit hakea meille töihin täyttämällä avoimen työnhakulomakkeen »


Soforilaisia

Sari Maunula, Service Desk Manager, toimipaikkana Kauhava

"Olen työskennellyt Soforilla erilaisissa työtehtävissä vuosien varrella. Tällä hetkellä olen Service Desk -tiimin vetäjä, Soforin Jatkuvien Palveluiden yksikössä. Pidän työssäni erityisesti siitä, että saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Yksikkömme ilmapiiri on erittäin rento, hauska ja ammattitaitoinen. Välillä vaihdamme yhdessä vapaalle ja käymme esimerkiksi keilaamassa.

Soforin Jatkuvien Palveluiden yksikössä tuemme asiakkaidemme erilaisia IT-ympäristöjä melkeinpä ympäri vuorokauden. Yhteistyö ja luottamus tiimien välillä ovat palvelun perustana. Työni on erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa, yksikään päivä ei ole samanlainen. Tervetuloa Soforille!"


Lassi Luomanen, ohjelmistosuunnittelija, toimipaikkana Helsinki

"15 vuoden työkokemukseeni ohjelmistosuunnittelijana Soforilla mahtuu suuri määrä projekteja pienistä tietojärjestelmäprojekteista laajoihin toiminnanohjausprojekteihin. Uran alkuvuosina työkenttänä olivat teollisuusyritykset pienistä pajoista kansainvälisiin ja suuriin konserneihin. Viimeiset viisi vuotta olen ollut kehittämässä huollon toiminnanohjauksen järjestelmiä yhdessä sairaanhoitopiirien kanssa.

Työssäni parasta on olla näköalapaikalla helpottamassa asiakkaiden jokapäiväisen työn tekemistä. Sofor on joustava työnantaja. Työtehtävien puitteissa teen osittain etätyötä kotoa käsin. Näin säästän työmatkaan kuluvaa aikaa ja olen omalta osaltani vähentämässä työmatkaruuhkia.

Joustavuus näkyy myös asiakkaiden suuntaan nopeana ja asiantuntevana palveluna, jossa asiakkaan tarpeet otetaan välittömästi huomioon. Soforilla työntekijöitä yhdistää Sofor-henki, joka koetaan työssä viihtymisenä ja aitona innostuksena siihen, mitä yhdessä tehdään."

Sofor työnantajana

Soforilla pääset huippuammattilaisten joukkoon toteuttamaan menestyksekkäitä IT-hankkeita muun muassa työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden sekä sosiaalisen liiketoiminnan palveluissa.

Sovellamme ohjelmistotoiminnassamme uusimpia työ- ja projektinohjausmenetelmiä (Agile methods/Scrum), joten projektityöskentelymme on sekä laadukasta että tehokasta. Jatkuvien palvelujen tukiprosessit tukeutuvat ITIL-prosesseihin. Käyttämämme ohjelmistovälineet vaihtelevat tehtävittäin, jotka eritellään ilmoitusten yhteydessä. Arvostamme henkilöstömme hyviä kommunikointitaitoja sekä erityisosaamista, koulutusta ja kokemusta haettavasta työstä.

Työnantajana huomioimme työntekijöidemme vaihtuvat elämäntilanteet ja arvostamme vapaa-aikaa työn vastapainona. Sofor on vastuullinen työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden itsensä jatkuvaan kehittämiseen, jota tuemme koulutuksella ja tiimityöskentelyllä.

Tutustu Soforin arvoihin »
Tällä hetkellä ei ole avoimia tehtäviä.


Bookmark and Share
Sofor Oy
Puh 010 235 90
Faxi 010 235 9100
info@sofor.fi
VAT FI08550509

Laskutusosoite:
PL 51, 62201 KAUHAVA
laskutus@sofor.fi

Tilaa uutiskirje

Uutiskooste »
Toimipaikat
Kauhava
PL 51, Takakaarre 3
62201 KAUHAVA
Kartta

Helsinki
PL 44, Valimotie 13 a
00381 HELSINKI
Kartta

Vaasa
Vaasanpuistikko 17, 4 krs
65100 VAASA
Kartta

Tampere
Itsenäisyydenkatu 2
33100 TAMPERE
Kartta