> Teknologiat > Kollaboraatio

Kollaboraatio


Sofor on IBM Premier-tason kumppani. Soforilla on IBM ASL (Application Specific Licensing) -palvelusopimus IBM Lotus Domino/Notes -tuotteista. Tämä mahdollistaa asiakkaalle IBM-ohjelmistolisenssien hankinnan kuukausimaksuna muun palvelun yhteydessä.

Toimitamme ratkaisuja IBM Collaboration Solutions -tuoteperheen tuotteisiin pohjautuen: IBM Verse, Connections, Lotus Notes, Domino ja Sametime.

Palveluihimme kuuluvat myös XPages-ratkaisut. Syvä Domino- ja Notes-osaamisemme takaa sen, että meiltä saat tuen niin modernisointiin kuin ylläpitoonkin.

Ratkaisumme mahdollistavat maksuttoman web-selain laajennuksen (plugin) hyödyntämisen, jolloin kustannussäästöt ovat välittömät!


Soforilla on kumppanuus Microsoftin Silver Hosting ja Silver Server Platform -alueilla. Olemme MS SPLA -kumppani ja voimme vuokrata Microsoft-lisenssejä kuukausimaksua vastaan, joten voimme tarjota ratkaisujamme asiakkaille palveluna.

Soforin palvelut kattavat SharePoint toimitukset konsultaatiosta kokonaistoimituksiin ja 24/7 tukipalveluihin, ja yksittäisten Web Partien (Web-osien) ja aplikaatioiden toimituksiin.

Toteutamme myös Notes-ratkaisujen modernisointeja mm. SharePoint-ympäristöihin.

Tutustu projekteihimme:
Caverion Suomi - Sovellusten modernisointia ja tehostamista ilman häiriötä liiketoiminnalle
Ilkka-Yhtymän viestintä tehostui toimittajien ja eri yksiköiden välillä

Bookmark and Share
Ota yhteyttä!
Harri Saari
Chief Operating Officer
050 384 3231
harri.saari(at)sofor.fi
Linkedin